Суп з білою квасолею і куркою

Готуємо чудовий суп на курячому бульйоні з додаванням бобових. Покроковий опис процесу приготування з фото. Домашні рецепти супів від любителів своєї справи. З нами смачно і просто готувати! Кращі рецепти зі всього світу!

Суп з м’якою білою квасолею і рум’яної куркою зігріє вас холодним ввечері. Важкий день забирає у вас сили? А наш рецепт їх з радістю відновить, наповнить вас енергією і гарним настроєм! Це ж так чудово смачно!

Таке блюдо багате білком, але при цьому містить мало калорій, тому не зможе нашкодити вашій фігурі. Ви зможете швидко насититися, а ваші рідні і близькі без роздумів попросять добавки! Головне, не з’їжте самі! Курячий суп з білою квасолею — відмінна ідея для вечері, як і цей рецепт!

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 2 л
  • Куряча грудка 2 шт.
  • Масло рослинне 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне 1 ч. л.
  • Квасоля біла консервована 2 банку
  • Часник 4 зубчик
  • Кінза-50 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Цибуля зелена 50 г
  • Вершки 50 мл
  • Перець чилі 1 ст. л.
  • Кмин 1 ч. л.
  • Орегано сушений ¼ ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець кайенский за смаком
  • Цукор-пісок за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 166 ккал
  • Білки: 5 г
  • Жири: 7.7 г
  • Вуглеводи: 16.9 г

Кроки

50 хв.

  • В сковороді з рослинним олія обсмажуємо курячі грудки з кожного боку приблизно по 4 хвилини до золотистого кольору.

  • Потім в сковороді обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до прозорого кольору, солимо і перчимо. Після цього кладе часник і обсмажуємо ще 1 хвилину.

  • Далі додаємо порошок чилі, кмин, борошно, орегано. Перемішуємо і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.

  • 4. Тепер вливаємо курячий бульйон і доводимо до кипіння.

    Додаємо квасолю і варимо 5 хвилин.

  • Курку нарізаємо на дрібні кубики.

  • Далі кладемо курку в суп, додаємо дрібно нарізаний зелений лук, кайенский перець, цукор, солимо. Доводимо до кипіння.

  • Подаємо блюдо, додавши в нього вершки, а також зверху прикрашаємо нарізаною кінзою.

Порада: якщо ви не любите гострий смак страви, то видаліть чилі і кайенский перець з інгредієнтів. Також для додання більш густої консистенції ви можете додати трохи кукурудзяного борошна в блюдо.

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!

Ще не підписані на наші соцмережі? Там багато цікавого і корисного!

Висловлюйте свої пропозиції та ідеї для перших страв у коментарях!