Суп з м’якою білою квасолею і рум’яної куркою зігріє вас холодним ввечері. Важкий день забирає у вас сили? А наш рецепт їх з радістю відновить, наповнить вас енергією і гарним настроєм! Це ж так чудово смачно!
Таке блюдо багате білком, але при цьому містить мало калорій, тому не зможе нашкодити вашій фігурі. Ви зможете швидко насититися, а ваші рідні і близькі без роздумів попросять добавки! Головне, не з’їжте самі! Курячий суп з білою квасолею — відмінна ідея для вечері, як і цей рецепт!
Інгредієнти
- Бульйон курячий 2 л
- Куряча грудка 2 шт.
- Масло рослинне 1 ст. л.
- Борошно пшеничне 1 ч. л.
- Квасоля біла консервована 2 банку
- Часник 4 зубчик
- Кінза-50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт
- Цибуля зелена 50 г
- Вершки 50 мл
- Перець чилі 1 ст. л.
- Кмин 1 ч. л.
- Орегано сушений ¼ ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Перець кайенский за смаком
- Цукор-пісок за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 166 ккал
- Білки: 5 г
- Жири: 7.7 г
- Вуглеводи: 16.9 г
Кроки
50 хв.
-
В сковороді з рослинним олія обсмажуємо курячі грудки з кожного боку приблизно по 4 хвилини до золотистого кольору.
-
Потім в сковороді обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до прозорого кольору, солимо і перчимо. Після цього кладе часник і обсмажуємо ще 1 хвилину.
-
Далі додаємо порошок чилі, кмин, борошно, орегано. Перемішуємо і обсмажуємо ще 2-3 хвилини.
-
4. Тепер вливаємо курячий бульйон і доводимо до кипіння.
Додаємо квасолю і варимо 5 хвилин.
-
Курку нарізаємо на дрібні кубики.
-
Далі кладемо курку в суп, додаємо дрібно нарізаний зелений лук, кайенский перець, цукор, солимо. Доводимо до кипіння.
-
Подаємо блюдо, додавши в нього вершки, а також зверху прикрашаємо нарізаною кінзою.
Порада: якщо ви не любите гострий смак страви, то видаліть чилі і кайенский перець з інгредієнтів. Також для додання більш густої консистенції ви можете додати трохи кукурудзяного борошна в блюдо.
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!
Ще не підписані на наші соцмережі? Там багато цікавого і корисного!
Висловлюйте свої пропозиції та ідеї для перших страв у коментарях!