Суп з консервованого щавлю

Суп з копченої грудинки і консервованого щавлю – що може бути смачніше?! Записуйте докладний рецепт дивовижного страви, що сподобається і дорослим, і дітям!

Суп з консервованого щавлю дуже приємно готувати в холодну пору року, коли вся свіжа зелень закінчилася і пора діставати свої літні заготовки. До речі, про те, як заготовлювати на зиму супові заправки, ви можете подивитися тут. А зараз давайте приступимо до приготування смачного супу!

Інгредієнти

  • Вода-2 л
  • Куряча грудка копчена 350 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Щавель консервований 250-300 г
  • Часник 2 зубчик
  • Картопля 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 170 ккал
  • Білки: 5.2 г
  • Жири: 11.8 г
  • Вуглеводи: 9.7 г

Кроки

20 хв.

  • Цибулини дрібно порізати ножем. Каструлю з товстим дном нагріти на плиті, додати пару столових ложок рослинного масла і обсмажити на ньому подрібнену цибулю і часник, пропущений через прес.

  • Картоплю нарізати дрібними кубиками.

  • Надіслати картоплю в каструлю і тушкувати разом з цибулею на середньому вогні 2-3 хвилини.

  • Потім моркву. Її необхідно потерти на тертці.

  • Додаємо моркву до засмажки, ретельно перемішуємо і готуємо на повільному вогні ще пару хвилин.

  • Копчену грудку ріжемо невеликими кубиками.

  • Відправляємо курку в каструлю і змішуємо з овочами.

  • Наливаємо 2 літри води, краще, якщо це буде окріп. Варимо 10 хвилин.

  • Потім відправляємо в суп консервований щавель і збиті яйця. Яйця вводимо тонкою цівкою, одночасно помішуючи суп. Додаємо сіль і спеції за смаком. Доводимо суп до кипіння і знімаємо з вогню.

  • Кучерявий суп зі щавлем готовий, можете частуватися!

Щоб щавель не розчинився в гарячому супі, не слід довго варити їх (як і шпинат). Закладайте його завжди перед самим виключенням в суп, доведіть до кипіння і зніміть з вогню.

А як ви готувати щавелевые супи і борщі? Поділіться в коментарях!

Приєднуйтесь до наших груп в соціальних мережах, в них багато смачних рецептів і корисних порад!