Вершковий суп-пюре

Шукали рецепт ніжного вершкового супу-пюре? Він тут! Ми готуємо з кабачка, а також підкажемо інші рецепти вершкового насолоди. Загляньте і подивіться простий покроковий рецепт з фотографіями всього процесу. Зручно і доступно! Рецепти на кожен день.

В сезон кабачків пропонуємо вам рецепт дуже смачного першого страви. Вершковий суп-пюре сподобається і дорослим, і дітям. Ніжний, легкий і корисний! Звичайно, суп з вершками можна приготувати не тільки овочевий, але і курячий, наприклад, як в цьому рецепті.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 500 мл
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Часник 2 зубчик
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Кабачок 1 шт.
  • Сухарики з білого хліба за смаком
  • Вершки 10% – 200 мл
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 115 ккал
  • Білки: 2.3 г
  • Жири: 6.9 г
  • Вуглеводи: 10.9 г

Кроки

25 хв.

  • Кабачок для цього супу беріть великий. Попереднє очищаємо його від шкірки.

  • Потім нарізаємо на кубики. Чим дрібніше будуть шматочки, тим швидше буде приготування.

  • Цибулю дрібно ріжемо.

  • Часник спочатку раздавливаем ножем, а потім рубаємо.

  • Морква також поріжемо кубиками, але можна і натерти на тертці.

  • Картоплю ділимо на бруски невеликого розміру.

  • В каструлі з товстим дном розігріваємо рослинне масло і опускаємо в нього цибулю з часником. Пасеруємо до золотистого кольору.

  • Далі відправляємо в каструлю інші овочі і додаємо 1,5 склянки бульйону. Замість курячого бульйону підійде також овочевий або звичайна вода. Тушкуємо суміш на повільному вогні при закритій кришці 15-20 хвилин, до м’якості картоплі.

  • Варені овочі перебиваємо блендером. Додаємо сіль і спеції за смаком і вливаємо підігріті вершки. Перемішуємо до однорідної консистенції.

  • Щоб відрегулювати густоту супу, додайте в нього ще бульйону. У завершенні крем-суп необхідно нагріти до закипання.Суп-пюре з кабачка з вершковим смаком готовий!

  • Прикрасити страву можна сухариками, смаженими кружечками з кабачка і зеленню.

Порада: при відсутності блендера, перетріть овочі через дрібне сито і пам’ятайте товкачиком, вийде також ніжно і апетитно!

Приємного апетиту!

Нехай всі кулінарні задумки вдаються!

Приєднуйтесь до наших смачним групах в соцмережах і отримуйте кращі з простих рецептів першими!