Сьогодні ми приготуємо смачний і поживний квасолевий суп з банки. Можна знайти не мало рецептів такого супу з консервованою квасолею чи бобами з банки, але наш варіант змусить вас здивуватися. Прості інгредієнти, ясна опис і море задоволення — ось що ви отримаєте, скориставшись нашим рецептом.
Інгредієнти
- Вода 2.5 л
- Свинячі ребра 500 г
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Квасоля консервована-500 г
- Зелень за смаком
- Картопля 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 106 ккал
- Білки: 2 г
- Жири: 9.3 г
- Вуглеводи: 3.5 г
Кроки
1 годину. 20 хв.
-
Реберця промиваємо і висушуємо, потім кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо варитися приблизно на 1 годину, не забуваючи знімати піну.
-
Коли м’ясо буде готове, його потрібно дістати з каструлі, а бульйон процідити і знову поставити на вогонь.
-
Картоплю нарізаємо брусочками і відправляємо в каструлю варитися протягом 15 хвилин на середньому вогні.
-
В цей час дрібно нарізаємо цибулю.
-
Потім обсмажуємо його на сковороді в олією 2-3 хвилини, після цього додаємо квасоля, ретельно перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин.
-
Тепер відправляємо піджарку в суп, доводимо до кипіння, солимо.
-
Квасолевий суп з банки готовий. Подаємо його, прикрасивши зеленню.
Ми використовували для приготування червону консервовану квасолю, але також відмінно підійде і біла. Крім того, не обов’язково робити бульйон м’ясних, спробуйте використовувати курячий або овочевий, смак все одно залишиться чудовим!
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!
Залишайте свої побажання у коментарях або пишіть нам на пошту!
Також радимо спробувати ще й такий супчик! А ще більше рецептів в наших соціальних мережах!