Рецепт супу з квасолею з банки

Готуємо квасолевий суп з банки з допомогою відмінної покрокової інструкції з фото. Рецепт супу з консервованою квасолею або квасолею з банки порадує всю вашу родину! Просто і смачно!

Сьогодні ми приготуємо смачний і поживний квасолевий суп з банки. Можна знайти не мало рецептів такого супу з консервованою квасолею чи бобами з банки, але наш варіант змусить вас здивуватися. Прості інгредієнти, ясна опис і море задоволення — ось що ви отримаєте, скориставшись нашим рецептом.

Інгредієнти

  • Вода 2.5 л
  • Свинячі ребра 500 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Квасоля консервована-500 г
  • Зелень за смаком
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 106 ккал
  • Білки: 2 г
  • Жири: 9.3 г
  • Вуглеводи: 3.5 г

Кроки

1 годину. 20 хв.

  • Реберця промиваємо і висушуємо, потім кладемо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо варитися приблизно на 1 годину, не забуваючи знімати піну.

  • Коли м’ясо буде готове, його потрібно дістати з каструлі, а бульйон процідити і знову поставити на вогонь.

  • Картоплю нарізаємо брусочками і відправляємо в каструлю варитися протягом 15 хвилин на середньому вогні.

  • В цей час дрібно нарізаємо цибулю.

  • Потім обсмажуємо його на сковороді в олією 2-3 хвилини, після цього додаємо квасоля, ретельно перемішуємо і тушкуємо ще 5 хвилин.

  • Тепер відправляємо піджарку в суп, доводимо до кипіння, солимо.

  • Квасолевий суп з банки готовий. Подаємо його, прикрасивши зеленню.

Ми використовували для приготування червону консервовану квасолю, але також відмінно підійде і біла. Крім того, не обов’язково робити бульйон м’ясних, спробуйте використовувати курячий або овочевий, смак все одно залишиться чудовим!

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!
Залишайте свої побажання у коментарях або пишіть нам на пошту!
Також радимо спробувати ще й такий супчик! А ще більше рецептів в наших соціальних мережах!