Цей рецепт вас не раз виручить, коли на приготування майже не залишиться часу. Так що сміливо його зберігайте! У лічені хвилини приготуємо з вами шалено ароматний грибний супчик з беконом. Від смаку ви будете в повному захваті! Давайте приступимо. Відразу хочу уточнити, що в якості основи для супу не обов’язково використовувати грибний відвар, цілком підійде і овочевий, і навіть звичайна вода.
Інгредієнти
- Бульйон грибний 200 мл
- Печериці свіжі 300 г
- Бекон 100 г
- Масло вершкове 40 г
- Цибуля ріпчаста 100 г
- Сир Пармезан 40 г
- Вершки 10% 350 мл
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 163 ккал
- Білки: 5.7 г
- Жири: 14.7 г
- Вуглеводи: 1.9 г
Кроки
30 хв.
-
Гриби добре промити і досить дрібно порізати.
-
Цибулю подрібнити за допомогою ножа.
-
нарізаємо Бекон вузькими смужками.
-
На сухій сковороді обсмажуємо шматочки бекону до золотистого кольору. Найкраще це робити виходить на тефлоновій сковорідці. Бекон викладаємо в окрему ємність.
-
Після чого відправляємо на сковороду цибулю з вершковим маслом. Пасеруємо на середньому вогні 1-2 хвилини.
-
Потім додаємо подрібнені гливи. Обсмажуємо на протязі 10 хвилин до готовності.
-
Перекладаємо вміст сковорідки в каструлю і заливаємо грибним бульйоном. Замість грибного цілком підійде овочевий відвар. Доводимо до кипіння і варимо 5-7 хвилин. Додаємо спеції за смаком.
-
Потім знімаємо каструлю з вогню і перетворюємо вміст каструлі в пюре за допомогою блендера.
-
Повертаємо каструлю на вогонь і додаємо в суп вершки. Перемішуємо.
-
В кінці насипаємо 40 грам, натертого на дрібній тертці, пармезану. Доводимо до кипіння і знімаємо каструлю з вогню.
-
Крем-суп з ароматних грибів глив готовий! При подачі прикрашаємо супчик шматочками смаженого бекону.
Думаю, багатьом з вас буде цікаво дізнатися ще один варіант смачного супу з вешенками, на цей раз сирний, дивіться його в цьому рецепті.
Готуйте смачні страви і радуйте свою сім’ю!
Всього вам доброго і до нових зустрічей в інших рецептах!
Є питання по рецепту? Пишіть в коментарі і ми вам обов’язково відповімо!