Рецепт супу-пюре з глив

Грибний крем-суп з домашніми грінками підійде для сімейного обіду і прийому гостей. Супчик виходить таким красивий і ароматний, що всі будуть у захваті від вашого кулінарного таланту!

Цей рецепт вас не раз виручить, коли на приготування майже не залишиться часу. Так що сміливо його зберігайте! У лічені хвилини приготуємо з вами шалено ароматний грибний супчик з беконом. Від смаку ви будете в повному захваті! Давайте приступимо. Відразу хочу уточнити, що в якості основи для супу не обов’язково використовувати грибний відвар, цілком підійде і овочевий, і навіть звичайна вода.

Інгредієнти

  • Бульйон грибний 200 мл
  • Печериці свіжі 300 г
  • Бекон 100 г
  • Масло вершкове 40 г
  • Цибуля ріпчаста 100 г
  • Сир Пармезан 40 г
  • Вершки 10% 350 мл
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 163 ккал
  • Білки: 5.7 г
  • Жири: 14.7 г
  • Вуглеводи: 1.9 г

Кроки

30 хв.

  • Гриби добре промити і досить дрібно порізати.

  • Цибулю подрібнити за допомогою ножа.

  • нарізаємо Бекон вузькими смужками.

  • На сухій сковороді обсмажуємо шматочки бекону до золотистого кольору. Найкраще це робити виходить на тефлоновій сковорідці. Бекон викладаємо в окрему ємність.

  • Після чого відправляємо на сковороду цибулю з вершковим маслом. Пасеруємо на середньому вогні 1-2 хвилини.

  • Потім додаємо подрібнені гливи. Обсмажуємо на протязі 10 хвилин до готовності.

  • Перекладаємо вміст сковорідки в каструлю і заливаємо грибним бульйоном. Замість грибного цілком підійде овочевий відвар. Доводимо до кипіння і варимо 5-7 хвилин. Додаємо спеції за смаком.

  • Потім знімаємо каструлю з вогню і перетворюємо вміст каструлі в пюре за допомогою блендера.

  • Повертаємо каструлю на вогонь і додаємо в суп вершки. Перемішуємо.

  • В кінці насипаємо 40 грам, натертого на дрібній тертці, пармезану. Доводимо до кипіння і знімаємо каструлю з вогню.

  • Крем-суп з ароматних грибів глив готовий! При подачі прикрашаємо супчик шматочками смаженого бекону.

Думаю, багатьом з вас буде цікаво дізнатися ще один варіант смачного супу з вешенками, на цей раз сирний, дивіться його в цьому рецепті.

Готуйте смачні страви і радуйте свою сім’ю!

Всього вам доброго і до нових зустрічей в інших рецептах!

Є питання по рецепту? Пишіть в коментарі і ми вам обов’язково відповімо!