Суп вермішелевий з яловичиною

Суп з яловичим мясом і картоплею дуже просто приготувати в домашніх умовах! Записуйте легкий рецепт, щоб повторити його на своїй кухні. А ще дізнайтеся секрет прозорого бульйону.

З яловичини і вермішелі можна приготувати смачний і простий супчик, рецепт якого згодиться на кожен день! Відразу хочу вас попередити, якщо ви збираєтеся готувати суп на велику каструлю, підготуйте заздалегідь вермішель, а саме, обсмажте її до золотого кольору на сухій сковороді, тоді в супі вона не розм’якне.

Інгредієнти

  • Яловичина 400 г
  • Вермішель павутинку ½ склянку
  • Картопля 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лавровий лист за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 78 ккал
  • Білки: 3.3 г
  • Жири: 1.8 м
  • Вуглеводи: 12 г

Кроки

60 хв.

  • У каструлю наливаємо 2-3 літра чистої води, ставимо на сильний вогонь, закриваємо кришкою і доводимо до кипіння.

  • Шматки яловичини відправляємо в закипілу воду. При такому способі закладки м’яса, практично не утворюється піна і ми можемо не переживати, що бульйон вийде каламутним. Зменшуємо нагрів, щоб кипіння супу не було сильним. Прикриваємо каструлю кришкою і варимо 45-60 хвилин. Час варіння залежить від виду і м’якості м’яса.

  • Через 40 хвилин варіння, додаємо в суп нарізану цибулю і картоплю. Якщо шматочки цибулі в супі ви не любите, покладіть цибулину цілком, щоб можна було потім її викинути. А я от не люблю моркву в супі, тому відправила її в суп цілком. Ще додаємо сіль, лавровий лист і перець горошком. Знову накриваємо суп кришкою і тепер варимо до готовності овочів, десь 15 хвилин.

  • По закінченні відведеного часу виловлюємо з бульйону шматки м’яса і нарізаємо їх на більш дрібні. Обережно! Гаряче. Використовуйте вилку, щоб притримувати м’ясо. Повертаємо яловичину в суп і закладаємо вермішель. Варимо 2 хвилини і вимикаємо плиту. Даємо настоятися супчику 10 хвилин під кришкою.

  • Простий і смачний суп з яловичого м’яса готовий. Приємного всім апетиту!

Якщо ви «проґавили» момент зняття піни з бульйону, не варто засмучуватися! Потрібно лише налити трохи холодної води в суп, як пластівці почнуть підніматися на поверхню, їх залишиться тільки зібрати.

За бажанням можна суп прикрасити рубаною петрушкою або іншою зеленню, а також домашніми грінками!

Готуйте з гарним настроєм і тоді всі ваші страви будуть смачними!