Суп з квасолею та капустою

Кращий рецепт буряково-квасоляного супу! Дізнайтеся, як просто і швидко приготувати пісний борщ із квасолею. Покроковий опис з фото. Кулінарна книга з рецептами супів і бульйонів на будь-який смак! Готуйте разом з нами на радість собі і близьким.

Суп, а вірніше борщ з квасолею і капустою — вдале блюдо в пост або для різноманітності вегетаріанського меню. Спробуйте! Дуже смачно і бюджетно.

А ви куштували борщ з консервованою рибою? Рецепт знайдете тут!

Інгредієнти

  • Печериці свіжі 3 шт.
  • Квасоля консервована 1 банка
  • Часник 2-4 зубчик
  • Зелень 50 г
  • Картоплю 2-3 шт.
  • Капуста білоголова 300 г
  • Буряк 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1-2 шт.
  • Перець болгарський ½ шт
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Кмин за смаком
  • Перець чорний горошок за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 102 ккал
  • Білки: 4.9 г
  • Жири: 2 г
  • Вуглеводи: 14.7 г

Кроки

60 хв.

  • Буряк почистити і порізати соломкою.

  • Картопля, болгарський перець, печериці нарізати кубиками. Капусту шаткуємо тонкою соломкою, цибулю дрібно ріжемо.

  • Я готую суп в мультиварці, тому закладаю всі інгредієнти одразу в чашу і заливаю водою. Точно також можна готувати в звичайній каструлі, вийде навіть швидше.

  • Режим виставляю «Суп» на 1 годину.

  • За 2-5 хвилин до готовності додати в суп зелень і консервовану квасолю.

  • Приємного апетиту!

Порада: щоб суп вийшов більш ароматним, солодкий перець, цибулю і часник можна попередньо запекти в духовці.

Готуйте з душею і радуйте близьких смачними супчиками!

Підписуйтесь на нашу групу в Однокласниках!

Всього хорошого і до зустрічі!