Рецепт супу мудрості з гарбуза з маком

Незвичайний рецепт супу, який дарує мудрість всім його відчули! Щоб дізнатись секрет, переходьте на сторінку і уважно читайте опис. Першим 100 відвідувачам неодмінно відкриється таємне знання.

  • М’ясо порізати кубиками і обваляти в борошні. Можна брати будь-який, на ваш смак, у мене свинина.

  • На рослинному маслі обсмажуємо шматочки м’яса до апетитної скоринки.

  • З моркви і цибулі готуємо заправку. Для цього тушкуємо овочі на рослинному маслі 3-5 хвилин.

  • Гарбуз тремо на тертці, так вона швидше звариться.

  • Об’єднавши всі продукти в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння.

  • В ступі перетираємо мак і додаємо до загальної маси. Варимо 40 хвилин.

  • Готову страву подаємо з ложечкою сметани і пучком порізаної зелені. Приємного апетиту!

А ви знали, що гарбуз можна заморожувати про запас? Це дуже зручно і практично. Нарізав кубиками або подрібнив на тертці і заморозив, а коли знадобилася взяв пакетик з потрібною порцією.

Якщо ви все ж прихильник традиційної кулінарії, тоді пропонуємо вам перейти на цю сторінку з класичним рецептом гарбузового супу.

Дякую, що приділили увагу! Гарного всім настрою.