-
М’ясо порізати кубиками і обваляти в борошні. Можна брати будь-який, на ваш смак, у мене свинина.
-
На рослинному маслі обсмажуємо шматочки м’яса до апетитної скоринки.
-
З моркви і цибулі готуємо заправку. Для цього тушкуємо овочі на рослинному маслі 3-5 хвилин.
-
Гарбуз тремо на тертці, так вона швидше звариться.
-
Об’єднавши всі продукти в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння.
-
В ступі перетираємо мак і додаємо до загальної маси. Варимо 40 хвилин.
-
Готову страву подаємо з ложечкою сметани і пучком порізаної зелені. Приємного апетиту!
А ви знали, що гарбуз можна заморожувати про запас? Це дуже зручно і практично. Нарізав кубиками або подрібнив на тертці і заморозив, а коли знадобилася взяв пакетик з потрібною порцією.
Якщо ви все ж прихильник традиційної кулінарії, тоді пропонуємо вам перейти на цю сторінку з класичним рецептом гарбузового супу.
Дякую, що приділили увагу! Гарного всім настрою.