Суп з оливками і лимоном

Пропонуємо вам рецепт «швидкої» солянки, для приготування якої піде не більше півгодини! Ви будете в захваті від цього способу. Все, що вам необхідно взяти – це…

Коли мова заходить про супчику, у складі якого є зелені оливки і лимон, на думку відразу ж приходить «Солянка». Тільки як її приготувати швидко? Сьогодні ми вам розповімо! Освіжаючий суп виявиться на вашому столі вже через півгодини з початку готування. Тому, не гаючи часу, діставайте продукти, будемо починати!

Для тих, кому цікаво, як варити «Солянку» класичну, ось рецепт.

Інгредієнти

  • Ковбаса копчена 70 г
  • Сардельки свинячі 150 г
  • Масло рослинне по смаку
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Огірки корнішони 30-40 г
  • Оливки 250 г
  • Лимон за смаком
  • Томатна паста 1 ч. л.
  • На 100 грам
  • Калорії: 277 ккал
  • Білки: 5.4 г
  • Жири: 25 г
  • Вуглеводи: 7.8 г

Кроки

25 хв.

  • А почнемо ми з кип’ятіння звичайної води. Нам цілком вистачить 1,2 літра.

  • Картоплю, тим часом, наріжемо дрібними кубиками.

  • Ковбаску поріжемо теж дрібними кубиками і обсмажимо на рослинному маслі. Тільки не перетримайте, тому досить 2-3 хвилин, щоб отримати гарну скоринку. Після смаження бажано викласти ковбасу на паперові рушники, щоб позбутися зайвого жиру.

  • Сардельку я приготувала на грилі, але якщо у вас такої можливості немає, посмажте її разом з ковбасою, теж буде дуже смачно. Її також необхідно дрібно порізати.

  • В закипілу воду кладемо картоплю, варимо 10 хвилин, потім додаємо до нього м’ясні продукти.

  • Займемося овочевою заправкою. Моркву тремо на тертці і пасеруємо на сковороді 2-3 хвилини.

  • У цей час нарізаємо оливки кільцями. Цибулю подрібнюємо ножем або в блендері.

  • Додаємо до моркви чайну ложку томат.пасти і цибулю. Обсмажуємо все разом 2-3 хвилини. Ретельно перемішуємо, т. к. томат швидко починає горіти. При необхідності можна додати ополоник бульйону з каструлі і згасити овочі до готовності.

  • Корнішони нарізаємо півкільцями.

  • Готову зажарку додаємо в суп і варимо 5 хвилин.

  • В кінці приготування закладаємо оливки з огірочками. Доводимо до кипіння і вимикаємо газ. Зазвичай солянка не потребує додавання солі, але випадки бувають різні, тому спробуйте і додайте спецій на свій смак.

  • Подавати солянку найкраще з часточкою лимона і сметаною. Приємного вам апетиту!

Щоб додати супу більше свіжого смаку, можна додати в нього розсіл від огірків або маслин. Не використовуйте розсоли, у складі яких присутній оцет.

Дорогі читачі, чи сподобався вам рецепт швидкої солянки? Дайте знати в коментарях!

Їжте смачно і будьте щасливі!

Побачимося з вами в інших рецептах на сайті!