Рибний суп з томатами

Томатний ? рибний суп на кожен день! ✔️ Покроковий рецепт з фото, вийде у всіх. З нами смачно! Приєднуйтесь, беріть кращі рецепти на замітку.

Томатний рибний суп — нехитре перше блюдо на кожен день. Готувати просто і швидко. Приготуйте його з консервованими або свіжими томатами і переконайтеся, наскільки це смачно.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий-1 л
  • Масло оливкова 30 мл
  • Часник 3 зубчик
  • Кукурудза міні 4 шт.
  • Зелень за смаком
  • Картопля 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Томати у власному соку 1 банка
  • Селера 1 стебло
  • Рибне філе 350 г
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 124 ккал
  • Білки: 3.3 г
  • Жири: 8 г
  • Вуглеводи: 9.3 г

Кроки

30 хв.

  • Цибулю, селеру і часник дрібно порізати. Оливкова олія розігріти в товстостінній каструлі, покласти овочі. Обсмажити на повільному вогні 3-7 хвилин до прозорості лука.

  • Картоплю нарізати кубиками, покласти в каструлю. Додати томати і курячий бульйон. Довести бульйон до кипіння, варити 15 хвилин.

  • Філе риби нарізати і разом з кукурудзою відправити в каструлю. Готувати ще 5-10 хвилин.

  • В кінці не забудьте посолити, додати рубану зелень.

Порада: для такого супу підійде будь-яка риба, яка вам подобається, можна також використовувати консервовану.

Приємного апетиту!

Готуйте з любов’ю і все буде смачно.

А тут ви знайдете ще один цікавий рецепт супу з рибою.