Суп з копченим окорочком і плавленим сиром

Суп з копченим курячий окорочком і плавленим сиром. Дуже простий рецепт! Покроковий опис з фотографіями. Список продуктів для сирного супу з окостом. Тільки у нас секрети смачного супу!

Шалено ароматний суп з копченим окорочком і плавленим сиром готується дуже швидко! «Копчений» суп виходить наваристим і ситним. На його приготування потрібно мінімальний набір продуктів. Я розповім вам дуже простий рецепт сирного супу з окорочком. Ну що, приступимо?!

Інгредієнти

  • Вода-2 л
  • Курячі стегенця копчені 1 шт
  • Масло соняшникова 2 ст. л.
  • Часник 1 зубчик
  • Кріп за смаком
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сир плавлений 150 г
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 202 ккал
  • Білки: 5.2 г
  • Жири: 14 г
  • Вуглеводи: 13.6 г

Кроки

30 хв.

  • Для початку наберіть в каструлю 2 л холодної води і поставте на плиту.

  • Поки вода нагрівається, займемося нарізкою овочів. Картоплю поріжемо кубиками середнього розміру, сильно дрібно не ріжте, може розваритися. Відправляємо картоплю в каструлю.

  • Стегенце розділимо на гомілку і стегно, і відправляємо її в каструлю. Копчений окіст варимо 15-20 хвилин, щоб вийшов насичений бульйон. У свої супи, для аромату, я люблю додавати сухі гілочки кропу без насіння. Варю їх близько 5-10 хвилин і виймаю. Якщо немає сухого кропу, можна додати будь-яку зелень при подачі. Потім дрібно наріжемо лук і морква натремо на тертці.

  • Під час варіння стегенця утворюється піна, яку необхідно знімати ложкою, щоб бульйон був чистим.

  • Моркву і цибулю обсмажуємо в сковороді на соняшниковій олії до золотистого кольору. До того моменту стегенце вже досить проварился, і його можна виловлювати з супу.

  • Додаємо в суп нашу зажарку з цибулі з морквою. Слідом додаємо трохи плавленого сиру. Добре перемішуємо суп, щоб сирок повністю розчинився в ньому.

  • Копчений окіст нарізаємо на невеликі кубики і відправляємо назад в каструлю з супом.

  • На завершення, я додаю 1 роздавлений зубчик часнику прямо в суп. Закриваємо суп кришкою і знімаємо з вогню. Даємо настоятися 5-10 хвилин. Прикрасити суп перед подачею можна зеленню або сухариками. Незрівнянний Аромат! Готується в два рахунки! Казка, а не суп! Якщо ви любите супи з копченостями, то вам може сподобається схожий рецепт.

Приємного вам апетиту!

до Речі, як вам мій простий рецепт? Напишіть, будь-ласка, відгук!

Готуйте з душею і все буде смачно!