Рецепт цибульного супу з плавленим сиром

Найніжніший супчик з лука з сиром – дивовижно смачне блюдо. Відмінний настрій на весь день забезпечено! Порадуйте себе і своїх близьких чудовим обідом, а ми вам підкажемо рецепт.

Цибульний суп — відоме французьке блюдо з великою історією. Його рецепт досить специфічний для нашої людини, так і смак виходить на любителя. Адаптувати рецепт так, щоб страва припала до смаку майже кожному виявилося дуже просто! Перегляньте рецепт до кінця, щоб дізнатися всі тонкощі.

А тим, кому цікавий традиційний склад супу пропоную перейти на цю сторінку.

Інгредієнти

  • Масло вершкове 30 г
  • Зелень за смаком
  • Картопля 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 7-8 шт
  • Морква 1 шт.
  • Сир плавлений 5 шт.
  • Хліб білий 2-3 скибочки
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Крохмаль картопляний 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 142 ккал
  • Білки: 3.1 г
  • Жири: 7.1 г
  • Вуглеводи: 16.3 г

Кроки

30 хв.

  • Цибулю, моркву і картоплю необхідно подрібнити зручним вам способом. Я користуюся спеціальним пристосуванням для нарізки продуктів, тому легше і швидше мені було нарізати овочі на дрібні кубики.

  • Тим ж способом подрібнюємо 2 види сиру. Плавлений сир у брусочках легше нарізати, потримавши його до цього морозильній камері 15-30 хвилин.

  • Грудинку нарізати невеликими брусочками і відправити на сковорідку обсмажуватися з вершковим маслом.

  • Коли на м’ясі утворюється апетитна скоринка, додаємо цибулю з морквою і спеції. Тушкуємо на помірному вогні під кришкою до м’якості овочів. Потім додаємо зелень і сир. Все ретельно перемішуємо. Коли сир почне плавитися, наливаємо трохи гарячої води.

  • Перекладаємо вміст сковорідки в каструлю і розбавляємо окропом до потрібної консистенції. Для загустіння додаємо столову ложку крохмалю. Доводимо суп до кипіння і варимо 10 хвилин.

  • Для організації подачі можна підсмажити грінки для супу. Робиться це зовсім нескладно. Хліб необхідно порізати на невеликі шматочки, а потім посмажити з 2х боків до рум’янцю.

  • Апетитний супчик готовий. Це дуже смачно, спробуйте!

Запорука вдалого страви — добре наточені ножі. Гострими ножиками можна що завгодно і як завгодно нарізати без зайвих труднощів. Тримайте кухонні приналежності в чистоті і бойової готовності, тоді і настрій буде приготувати що-небудь смачненьке, і результат порадує!

Сподобався рецепт? Залиш відгук у коментарі під рецептом!

Готуйте з любов’ю і все буде смачно!

До зустрічі у нових простих рецептах на сайті і в нашій кулінарній групі!