Цибульний суп — відоме французьке блюдо з великою історією. Його рецепт досить специфічний для нашої людини, так і смак виходить на любителя. Адаптувати рецепт так, щоб страва припала до смаку майже кожному виявилося дуже просто! Перегляньте рецепт до кінця, щоб дізнатися всі тонкощі.
А тим, кому цікавий традиційний склад супу пропоную перейти на цю сторінку.
Інгредієнти
- Масло вершкове 30 г
- Зелень за смаком
- Картопля 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 7-8 шт
- Морква 1 шт.
- Сир плавлений 5 шт.
- Хліб білий 2-3 скибочки
- Перець чорний мелений за смаком
- Крохмаль картопляний 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 142 ккал
- Білки: 3.1 г
- Жири: 7.1 г
- Вуглеводи: 16.3 г
Кроки
30 хв.
-
Цибулю, моркву і картоплю необхідно подрібнити зручним вам способом. Я користуюся спеціальним пристосуванням для нарізки продуктів, тому легше і швидше мені було нарізати овочі на дрібні кубики.
-
Тим ж способом подрібнюємо 2 види сиру. Плавлений сир у брусочках легше нарізати, потримавши його до цього морозильній камері 15-30 хвилин.
-
Грудинку нарізати невеликими брусочками і відправити на сковорідку обсмажуватися з вершковим маслом.
-
Коли на м’ясі утворюється апетитна скоринка, додаємо цибулю з морквою і спеції. Тушкуємо на помірному вогні під кришкою до м’якості овочів. Потім додаємо зелень і сир. Все ретельно перемішуємо. Коли сир почне плавитися, наливаємо трохи гарячої води.
-
Перекладаємо вміст сковорідки в каструлю і розбавляємо окропом до потрібної консистенції. Для загустіння додаємо столову ложку крохмалю. Доводимо суп до кипіння і варимо 10 хвилин.
-
Для організації подачі можна підсмажити грінки для супу. Робиться це зовсім нескладно. Хліб необхідно порізати на невеликі шматочки, а потім посмажити з 2х боків до рум’янцю.
-
Апетитний супчик готовий. Це дуже смачно, спробуйте!
Запорука вдалого страви — добре наточені ножі. Гострими ножиками можна що завгодно і як завгодно нарізати без зайвих труднощів. Тримайте кухонні приналежності в чистоті і бойової готовності, тоді і настрій буде приготувати що-небудь смачненьке, і результат порадує!
Сподобався рецепт? Залиш відгук у коментарі під рецептом!
Готуйте з любов’ю і все буде смачно!
До зустрічі у нових простих рецептах на сайті і в нашій кулінарній групі!