Рецепт супу з консервованого лосося

Суп з сьомги з вершками і картоплею – перелік інгредієнтів і детальний рецепт з фото. Перші страви на кожен день на будь-який смак і бюджет! Приєднуйтесь до нас і розширюйте свій кулінарний запас смачних страв. Корисні лайфхаки і поради по приготуванню від досвідчених кулінарів.

Суп з консервованого лосося сподобається тим, кому набридли класичні перші страви. Рецепт з одного боку досить вишуканий, але в теж час дуже простий, т. к. рибка використовується у вже готовому вигляді. Дотримуйтесь покроковому рецептом у вас вийде така ж смакота!

Інгредієнти

  • Масло рослинне 50 мл
  • Зелень за смаком
  • Картопля 3-4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідори 1 шт.
  • Лосось консервований 500 г
  • Вершки 10% 500 мл
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 86 ккал
  • Білки: 2 г
  • Жири: 7.3 г
  • Вуглеводи: 2.9 г

Кроки

25 хв.

  • Моркву подрібнюємо на тертці або дрібно ріжемо.

  • Цибулю нарізаємо дрібними кубиками.

  • З’єднуємо цибулю і моркву в сковороді на рослинній олії.

  • Далі дрібно ріжемо помідор.

  • вже злегка золотавою засмажки додаємо помідори й тушкуємо до готовності 5 хвилин. Ретельно перемішуйте, щоб суміш не згоріла.

  • Готову заправку перекладаємо в каструлю і заливаємо водою.

  • Поки вода закипає, займемося картоплею. Наріжемо його середніми брусочками.

  • У киплячу воду кладемо картоплю і варимо 8 хвилин.

  • Після чого розкриваємо консерви з рибою та викладаємо їх в суп разом з рідиною з банки. Солимо.

  • Відразу ж додаємо в суп вершки. Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.

  • наприкінці варіння приправляємо супчик січеною зеленню на свій смак.

  • Ось такий наваристий вийшов лососевий суп!

Порада: а тут я готую схожий суп з локшиною з крабових паличок. Переходьте і подивіться!

Аромат чудовий!

А як швидко готується!

Приготувавши цю страву, ви обов’язково залишитесь задоволені!