Азіатський суп з локшиною

➡️Дізнайтеся правильний рецепт супу в азіатському стилі з яєчною локшиною і грибами! Докладний опис і корисні рекомендації по приготуванню. Рецепти перших страв на будь-який смак і на кожен день! Приєднуйтесь до нас і готуйте просто і смачно.

Азіатський суп з локшиною і грибами сподобається вам своєю простотою і поживними властивостями! Однієї тарілки достатньо, щоб наїстися в обід. Так ще і дуже смачно!

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 1.5 л
  • Печериці свіжі 100 г
  • Локшина яєчна 100 г
  • Соєві паростки 50 г
  • Петрушка (корінь) 20-30 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля зелена за смаком
  • Селера 1 стебло
  • Водорость норі 1 шт
  • Яйце куряче (варене круто) 1 шт
  • Чебрець сушений 5 г
  • Лавровий лист 1-2 шт.
  • Соус соєвий 3 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 310 ккал
  • Білки: 16.5 г
  • Жири: 8.4 г
  • Вуглеводи: 39.8 г

Кроки

60 хв.

  • З ріпчастої цибулі, грибів, моркви, кореня петрушки і селери зварити овочевий бульйон. Для цього овочі і гриби почистіть і промийте. Лушпиння з цибулі можна зняти не повністю, тоді відвар придбає красивий жовтий колір. Залити овочі холодною водою і поставити каструлю на вогонь. Бульйон відразу посолити. Варити 25-30 хвилин після закипання.

  • Готовий бульйон процідити через дрібне сито.

  • Додати до овочевого курячий бульйон і довести до кипіння.

  • Потім влити соєвий соус.

  • Яєчну локшину відварити окремо.

  • В піалу покласти локшину, додати гриби і паростки сої. Яйце зварити і розрізати на половинки, додати його в піалу. Також покласти лист норі і залити гарячим бульйоном.

  • Суп прикрасити пір’ям зеленого лука. Приємного апетиту!

Порада: якщо приготувати бульйон з запасом і заморозити, то на приготування такого супу піде 10-15 хвилин.

Смачний і поживний супчик!

А за цим посиланням ви знайдете рецепт в’єтнамської Фо Бо, спробуйте!