Суп з замороженими фрикадельками

Як приготувати супчик з напівфабрикатів? Ще простіше, ніж ви можете собі уявити! Відкривайте рецепт і читайте уважно, тоді неодмінно відкриєте для себе нове.

Якщо ви, як і я, любите домашні супи швидкого приготування, тоді цей рецепт стане вам у пригоді! Я використовую м’ясні заготовки, які роблю заздалегідь сама. Ну що поробиш, заморозки і консервація — це моє хобі. Один і рецептів знаходиться за цим посиланням, кому цікаво, подивіться. А зараз пропоную перейти до смачного супчику.

Інгредієнти

  • Фрикадельки 400-500 г
  • Масло рослинне по смаку
  • Вермішель павутинку 2 жменька
  • Зелень 1 пучок
  • Картопля-4-5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 164 ккал
  • Білки: 4.4 г
  • Жири: 11.2 г
  • Вуглеводи: 10.8 г

Кроки

20 хв.

  • оскільки цей суп з розряду«швидко, смачно, просто», обійдемося без бульйону. Наливаємо в каструлю чистої води і ставимо її нагріватися. Тим часом поріжемо всі заявлені овочі. Спочатку відправляємо в каструлю подрібнені стебла від зелені. Вони тверді, значить і варитися їм потрібно довше.

  • Коли вода закипить, закладаємо заморожені фрикадельки. По можливості, збираємо всю піну, яка буде утворюватися. При повторному закипанні, додаємо картоплю. Чим дрібніше ми його наріжемо, тим швидше він приготується. Шматочки такого розміру, як на фото, варяться за 5 хвилин!

  • Далі додаємо засмажку з моркви і цибулі. Варимо суп ще 5 хвилин.

  • Додаємо вермішель «павутинку» і січену зелень. Солимо за смаком. Доводимо до кипіння і вимикаємо плиту. Накриваємо каструлю кришкою і настоюють 10 хвилин, так суп вийде ароматніше.

  • Ось і все! Приємного апетиту.

Щоб самостійно заморозити фрикадельки запас вам знадобиться: фарш, сіль, перець, улюблені спеції. Перемішуємо інгредієнти і формуємо з них фрикадельки розміром з волоський горіх або більше, кому як подобається. Беремо піднос, обробну дошку або контейнер з плоским дном. Застеляємо його пергаментом (папером для випічки) і викладаємо на нього в 1 шар наші м’ясні кульки. Відправляємо в морозилку години на 3. Після чого фрикадельки можна скласти в пакет і прибрати в морозильник на тривале зберігання.

Такий рецепт дуже знадобиться зайнятим людям, наприклад, студентам або жінкам в декреті, коли часу на приготування залишається зовсім трохи, а є всякі напівфабрикати не хочеться.

Що приготувати в наступний раз? Пишіть в коментах!