Для цього супу в якості м’яса ми використовуємо свинячі реберця. Їх можна замінити будь-яким іншим жирним м’ясом, вийде не гірше. Дотримуйтесь етапів приготування уважно і тоді у вас вийде такий же, неймовірно смачний, супчик! Якщо ви знайшли у себе не всі види спецій, які вказані в інгредієнтах, просто замініть їх на свої улюблені.
Інгредієнти
- Свинячі ребра 250-350 г
- Зелень за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гарбуз 350 г
- Селера 1-2 стебло
- Імбир сухий 10 г
- Лавровий лист за смаком
- Перець чилі 1 шт.
- Шафран за смаком
- Імбир 30 г
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 191 ккал
- Білки: 6.6 г
- Жири: 6.4 г
- Вуглеводи: 29.3 г
Кроки
45 хв.
-
М’ясну основу нашого супу складають свинячі ребра. Розрізаємо їх по частинах. Для такого об’єму вистачить 4 реберця.
-
У товстостінній каструлі обсмажимо ребра з усіх боків. Нам потрібно, щоб жир злегка розтопився.
-
Поки м’ясо обсмажується, наріжемо овочі. Селеру і цибулю рубаємо довільно.
-
Перець Чилі нарізаємо невеликими кільцями. Гарбуз ріжемо середніми кубиками.
-
Виймаємо ребра на окрему тарілку. Додаємо трохи олії в каструлю і відправляємо в неї всі овочі. Підбираємо температуру плитки таким чином, щоб овочі не просто тушкувалися, а трохи підсмажилися. Частину спецій відразу додаємо до овочів: лавровий лист, сіль, мелений імбир, шафран.
-
Корінь імбиру нарізаємо як можна дрібніше і половину маси додаємо в каструлю.
-
Коли овочі дійшли до напівготовності, можна повертати реберця і доливати окропу до потрібної консистенції. Знадобиться приблизно 1,5 літра. Варимо суп 30 хвилин на тихому вогні з закритою кришкою.
-
Пробуємо гарбуз на м’якість. Якщо готова, можна вимикати і додавати спеції. Відправляємо в суп перець Чилі, залишився імбир, зелений лук і чорний мелений перець, досолює за смаком.
-
Смачний пряний суп з гарбуза готовий. Приємного вам апетиту!
Щоб реберця гарно зарум’янилися, запечіть їх до готовності в духовці. Можливо, суп із-за цього вийде ще смачніше!
А тут ви можете подивитися рецепт гарбузового супу на бульйоні з птиці. Переходьте за посиланням, якщо цікаво!
Приєднуйтесь до наших численних спільнот в соціальних мережах і стежте за оновленнями!