Суп з гарбузом на мясному бульйоні

Пряний суп з гарбуза зі свинячими реберцями. Відмінно зігріває і насичує! Ідеальний Рецепт для холодного часу року. Покроковий опис з фото дивіться тут. Смачніше супу ви не пробували!

Для цього супу в якості м’яса ми використовуємо свинячі реберця. Їх можна замінити будь-яким іншим жирним м’ясом, вийде не гірше. Дотримуйтесь етапів приготування уважно і тоді у вас вийде такий же, неймовірно смачний, супчик! Якщо ви знайшли у себе не всі види спецій, які вказані в інгредієнтах, просто замініть їх на свої улюблені.

Інгредієнти

  • Свинячі ребра 250-350 г
  • Зелень за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Гарбуз 350 г
  • Селера 1-2 стебло
  • Імбир сухий 10 г
  • Лавровий лист за смаком
  • Перець чилі 1 шт.
  • Шафран за смаком
  • Імбир 30 г
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 191 ккал
  • Білки: 6.6 г
  • Жири: 6.4 г
  • Вуглеводи: 29.3 г

Кроки

45 хв.

  • М’ясну основу нашого супу складають свинячі ребра. Розрізаємо їх по частинах. Для такого об’єму вистачить 4 реберця.

  • У товстостінній каструлі обсмажимо ребра з усіх боків. Нам потрібно, щоб жир злегка розтопився.

  • Поки м’ясо обсмажується, наріжемо овочі. Селеру і цибулю рубаємо довільно.

  • Перець Чилі нарізаємо невеликими кільцями. Гарбуз ріжемо середніми кубиками.

  • Виймаємо ребра на окрему тарілку. Додаємо трохи олії в каструлю і відправляємо в неї всі овочі. Підбираємо температуру плитки таким чином, щоб овочі не просто тушкувалися, а трохи підсмажилися. Частину спецій відразу додаємо до овочів: лавровий лист, сіль, мелений імбир, шафран.

  • Корінь імбиру нарізаємо як можна дрібніше і половину маси додаємо в каструлю.

  • Коли овочі дійшли до напівготовності, можна повертати реберця і доливати окропу до потрібної консистенції. Знадобиться приблизно 1,5 літра. Варимо суп 30 хвилин на тихому вогні з закритою кришкою.

  • Пробуємо гарбуз на м’якість. Якщо готова, можна вимикати і додавати спеції. Відправляємо в суп перець Чилі, залишився імбир, зелений лук і чорний мелений перець, досолює за смаком.

  • Смачний пряний суп з гарбуза готовий. Приємного вам апетиту!

Щоб реберця гарно зарум’янилися, запечіть їх до готовності в духовці. Можливо, суп із-за цього вийде ще смачніше!

А тут ви можете подивитися рецепт гарбузового супу на бульйоні з птиці. Переходьте за посиланням, якщо цікаво!

Приєднуйтесь до наших численних спільнот в соціальних мережах і стежте за оновленнями!