Томатний суп з консервованою квасолею

Томатний суп з консервованої червоною квасолею – пісне блюдо, яке виходить напрочуд насиченим і ситним! Урізноманітніть своє меню нашим простим рецептом.

Томатний суп з консервованою квасолею підходить для пісного і вегетаріанського меню. М’ясоїди, не поспішайте засмучуватися, для вас підготовлений спеціальний рецепт у кінці сторінки. Не дивлячись на те, що суп готується дуже швидко і не містить тваринних білків, в поживністю він не поступається жирним щам! Вся справа в корисною і ситної червоної квасолі.

Інгредієнти

  • Масло рослинне 50 мл
  • Квасоля червона консервована 430 г
  • Часник 1 головка
  • Зелень 1 пучок
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Помідори 4 шт.
  • Лавровий лист 1-2 шт.
  • Спеції за смаком
  • Томатна паста 200 г
  • На 100 грам
  • Калорії: 138 ккал
  • Білки: 2.4 г
  • Жири: 8.1 г
  • Вуглеводи: 13.8 г

Кроки

20 хв.

  • Спочатку підготуємо продукти. На томатах робимо хрестової надріз, заливаємо окропом і залишаємо на 2-4 хвилини. Потім зливаємо гарячу воду і заливаємо помідори холодною. Після такої ванни дуже легко зняти шкірку. Видаливши плодоніжку, нарізаємо помідори дрібним кубиком.

  • Моркву тремо на крупній тертці або подрібнюємо ножем.

  • Цибулька ріжемо кубиком.

  • Зубчики часнику почистити і дрібно порубати ножем. Також можна натерти на дрібній тертці.

  • Пучок зелені порубати дрібно ножем. З томатним супом ідеально поєднується кінза петрушка.

  • На сковорідці розігріти трохи рослинної олії і викласти моркву, цибулю і часник. Обсмажувати до золотистого кольору.

  • Коли відчуєте часниковий запах, значить можна додати томатне пюре. Готуємо 2-3 хвилини при постійному помішуванні.

  • Потім закладаємо нарізані помідори, квасолю з банки разом з відваром і наливаємо окріп до потрібної консистенції супу. У мене пішло приблизно 1-1,5 літра.

  • Закриваємо дорышкой і варимо на середньому вогні 7-10 хвилин. За пару хвилин до готовності приправити улюбленими спеціями. Це може бути сушений базилік, чорний мелений перець, паприка, гострий перець, коріандр та інші.

  • Перед вимиканням додаємо в суп зелень.

  • Не дивлячись на те, що суп зварений на воді, він вийшов смачний, ароматний з насиченим пряним смаком. Запрошуємо всіх до столу!

до Речі, цукор, як і сіль добре підкреслює смак страви. Додайте томатний суп половину чайної ложки цукрового піску і ви переконаєтеся, що смак страви стане більш насиченим! Але не переборщіть, інакше є ризик отримати на виході компот.

З таким рецептом дотримуватися дієти або пост можна не тільки з користю, але і в задоволення! Беріть на замітку.

Якщо супчик припав вам до смаку, поділіться рецептом з друзями!

Як приготувати м’ясний суп з помідорами і квасолею з банки, дізнайтеся з цього рецепту!