Курячий суп без моркви

Готуємо ароматний і насичений суп з мяса птиці без додавання моркви. Покроковий опис процесу приготування з фото. Кращі рецепти від майстрів домашньої та світової кухні. Просто, швидко і смачно! Ми готуємо тільки найкраще для вас від щирого серця!

Не любите моркву в супі та інших рецептах? Тоді обов’язково спробуйте ніжний і легкий суп з м’яса курки без додавання моркви. Це блюдо здивує вас своєю композицією, смаком і ароматом. Ви без праці зможете вразити своїх гостей.

А чи знали ви, що з-за великого вмісту жирних кислот куряче м’ясо відмінно засвоюється організмом і допомагає боротися з такими захворюваннями, як інфаркт, ішемія, інсульт і гіпертонія?

Інгредієнти

  • Бульйон курячий-1 л
  • Рис 70 г
  • Куряча грудка 1 шт.
  • Олія оливкова 50 мл
  • Часник 1 головка
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Селера 1 стебло
  • Лимон 1 шт.
  • Перець чилі 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 200 ккал
  • Білки: 6 г
  • Жири: 11.1 г
  • Вуглеводи: 18.7 г

Кроки

30 хв.

  • Цибулю нарізаємо на четвертинки, а стебло селери на дрібні кубики.

  • Перець чилі нарізаємо смужками, попередньо видаливши насіння.

  • Потім в блендер закладаємо нарізані овочі, а також зубчик часнику, петрушку і оливкове масло. Вливаємо трохи курячого бульйону і подрібнюємо до однорідного стану.

  • Тепер отриману суміш викладаємо на розігріту каструлю, доводимо до кипіння й тушкуємо 1 хвилину.

  • Далі вливаємо курячий бульйон, додаємо рис, доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин під кришкою.

  • В цей час курячу грудку ріжемо на середні шматочки.

  • Далі відправляємо грудку в суп і варимо ще 10 хвилин, солимо і перчимо. Готову страву поливаємо соком лайма чи лимона.

Порада: якщо ви не любите великі шматочки курки, то в кінці приготування дістаньте м’ясо і наріжте його більш дрібно, а потім знову повернути в каструлю!

Приємного апетиту і гарного настрою! Будьте щасливі!

Діліться своїми успіхами з нами в соціальних мережах і коментарях!