Цибулевий суп в мультиварці

А ви готували цибулевий суп в мультиварці❓️Це дуже легко! Переходьте і переконайтеся самі.➡️ Докладна фото-інструкція, поради і кулінарні рекомендації. Великий збірник рецептів перших страв і не тільки. ✨️У нас ви знайдете правила приготування різних бульйонів, крем-супів і інших супів.

Сьогодні готуємо цибульний суп в мультиварці Редмонд. Якщо у вас техніка іншої фірми, нічого страшного, головне, щоб в ній були програми «Суп» і «Смаження». Рецепт написаний докладно, смачно вийде у всіх без винятку! Для вірності можете подивитися відео-інструкцію в кінці сторінки.

Інгредієнти

  • Вода 1 л
  • Курячі стегенця 2 шт.
  • Масло вершкове 60 г
  • Часник 2 зубчик
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Багет 3 шматочок
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Цукор-пісок-1 ст. л.
  • Сіль 2-3 ч. л.
  • На 100 грам
  • Калорії: 215 ккал
  • Білки: 6.1 г
  • Жири: 10.9 г
  • Вуглеводи: 22.8 г

Кроки

2 год. 0 хв.

  • Для цибульного супу нам потрібно курячий бульйон, тому починаємо готувати з нього. У чашу мультиварки укладаємо стегенця і заливаємо холодною водою. Додаємо 1 ч. л. солі і закриваємо кришкою.

  • встановлюємо Програму «Суп» і час 1 годину.

  • Коли бульйон звариться, його необхідно перелити чашу мультиварки в іншу ємність. Чашу ми промиваємо і приступаємо до таких приготувань. Розтопимо невеликий шматочок вершкового масла і обсмажимо на ньому хліб з 2х сторін. Для цього вибираємо режим «Смаження» і час 15 хвилин. Готові грінки натираємо з усіх сторін часником.

  • Після чого знову встановлюємо режим «Смаження», вид продуктів «Овочі», але на цей раз на 18 хвилин. Закладаємо масло в каструлю і слідом додаємо білий цибулю, порізану півкільцями. Обсмажуємо його до м’якості, періодично помішуючи.

  • Лук-порей нарізаємо кільцями і додаємо до репчатому луку. Перемішуємо і тушкуємо під закритою кришкою.

  • За 5 хвилин до готовності додаємо ложечку цукру.

  • Коли програма смаження завершиться, додаємо приблизно 800 грам бульйону в чашу мультиварки.

  • Солимо, перчимо і встановлюємо режим «Суп» на 15 хвилин.

  • Готовий цибулевий суп з мультиварки накладаємо в глибоку піалу, наверх укладаємо грінки і посипаємо тертим сиром. Відправляємо тарілку з супом в мікрохвильову піч або духовку, щоб сир розплавився.

Порада: при бажанні разом з бульйоном можна додати склянку білого вина. Під час кипіння весь алкоголь випарується і залишиться тільки приємний виноградний аромат.

Дуже смачний супчик вийшов! Нітрохи не гірше, ніж у Лазерсона.

Готуйте разом з нами і діліться своїми враженнями!

Здоров’я вам і всього найкращого!