Квасолевий суп з томатною пастою — рецепт, який прийшов до нас із сонячної Тоскани. Це блюдо відразу потрапляє в список улюблених, тому що воно дуже смачне і готується просто! Беріть на замітку.
Інгредієнти
- Вода 1 л
- Масло оливкова 3 ст. л.
- Макарони 110 г
- Часник 2 зубчик
- Квасоля червона 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Сир Гауда 40 г
- Розмарин 1-2 гілочка
- Томатна паста 2.5 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 401 ккал
- Білки: 12.7 г
- Жири: 21.7 г
- Вуглеводи: 38.3 г
Кроки
60 хв.
-
Квасолю попередньо необхідно замочити у воді на ніч, т. е. приблизно на 6-8 годин.
-
Солодкий перець нарізаємо квадратиками.
-
Цибулю подрібнюємо.
-
Часник ріжемо тонкими скибочками.
-
Сковорідку розігріти і налити в неї оливкова олія. Опустити в нього цибулю і обсмажувати на повільному вогні приблизно 10 хвилин. Потім додати до нього часник.
-
Через пару хвилин додати до цибулі томатну пасту і солодкий перець. Ретельно розміщувати і тушкувати 3-5 хвилин.
-
З квасолі злити рідину і промити під проточною водою в ситі. Закладати її потрібно в киплячу воду і далі варити до м’якості, близько 40 хвилин.
-
Потім у каструлю додаємо томатну заправку з сковорідки.
-
Одразу ж закладаємо 110 грам макаронів. Варимо 10-15 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.
-
За 5 хвилин до готовності додаємо гілочку свіжого розмарину.
-
Готову страву за бажанням можна посипати натертим сиром.
-
Приємного апетиту!
Порада: існують способи швидкого варіння квасолі, про які ви можете почитати тут.
Смачно, просто й недорого!
Їжте смачно і будьте здорові!
Вступайте в наші групи в соц.мережах і не втрачайте нових рецептів!