Квасолевий суп з томатною пастою

Рецепт приготування простого супу з покроковим описом. Кращі традиції кухні різних країн світу. Тонкощі приготування і кулінарні поради. Готуємо з любовю!

Квасолевий суп з томатною пастою — рецепт, який прийшов до нас із сонячної Тоскани. Це блюдо відразу потрапляє в список улюблених, тому що воно дуже смачне і готується просто! Беріть на замітку.

Інгредієнти

  • Вода 1 л
  • Масло оливкова 3 ст. л.
  • Макарони 110 г
  • Часник 2 зубчик
  • Квасоля червона 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Сир Гауда 40 г
  • Розмарин 1-2 гілочка
  • Томатна паста 2.5 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 401 ккал
  • Білки: 12.7 г
  • Жири: 21.7 г
  • Вуглеводи: 38.3 г

Кроки

60 хв.

  • Квасолю попередньо необхідно замочити у воді на ніч, т. е. приблизно на 6-8 годин.

  • Солодкий перець нарізаємо квадратиками.

  • Цибулю подрібнюємо.

  • Часник ріжемо тонкими скибочками.

  • Сковорідку розігріти і налити в неї оливкова олія. Опустити в нього цибулю і обсмажувати на повільному вогні приблизно 10 хвилин. Потім додати до нього часник.

  • Через пару хвилин додати до цибулі томатну пасту і солодкий перець. Ретельно розміщувати і тушкувати 3-5 хвилин.

  • З квасолі злити рідину і промити під проточною водою в ситі. Закладати її потрібно в киплячу воду і далі варити до м’якості, близько 40 хвилин.

  • Потім у каструлю додаємо томатну заправку з сковорідки.

  • Одразу ж закладаємо 110 грам макаронів. Варимо 10-15 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.

  • За 5 хвилин до готовності додаємо гілочку свіжого розмарину.

  • Готову страву за бажанням можна посипати натертим сиром.

  • Приємного апетиту!

Порада: існують способи швидкого варіння квасолі, про які ви можете почитати тут.

Смачно, просто й недорого!

Їжте смачно і будьте здорові!

Вступайте в наші групи в соц.мережах і не втрачайте нових рецептів!