Молочний суп з крупою

Дізнайтеся, як приготувати молочний суп з пшеничного крупою. Дотримуйтесь покроковому рецептом з фото. Поради по приготуванню і подачі страви. Супи для дітей і дорослих! Порадуйте всю сімю!

Молочний суп з крупою ідеально підійде для сніданку. У даному рецепті використовується пшеничне крупа, але її легко замінити гречкою чи рисом. Коли їси молочний супчик, занурюєшся в добрі спогади про дитинство, які змушують посміхнутися.

Приготувати суп вийде у кожного, рецепт просто елементарний! Дивіться і повторюйте по кроках.

Інгредієнти

  • Вода 350 мл
  • Пшоно 70 г
  • Масло вершкове за смаком
  • Молоко-700 мл
  • Цукор-пісок-10 г
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 138 ккал
  • Білки: 1.4 г
  • Жири: 7.9 г
  • Вуглеводи: 15.4 г

Кроки

30 хв.

  • У каструлю наливаємо води і ставимо на плиту. Пшоно перебираємо і промиваємо під проточною водою. Засипаємо пшоно в каструлю. Варимо до напівготовності.

  • Молоко закип’ятити і влити в каструлю. Варити на середньому вогні до готовності пшона. Не закриваємо кришкою і стежимо, щоб молоко не «збігло».

  • Під кінець додаємо цукор і сіль по смаку, перемішуємо і можна прибирати каструлю з вогню.

  • Подаємо молочний суп з пшеничного крупою з вершковим або топленим маслом. Дуже смачно!

Порада: крупи з цільних зерен погано розварюються у молоці, тому їх попередньо потрібно варити у воді до напівготовності. Молочні супи варять у невеликій обсязі, т. к. при зберіганні погіршується їх смак і запах.

Приємного всім апетиту!

Підписуйтесь на наші групи в ВК, ОК або Instagram і не втрачайте жодного рецепту!