Суп пюре з бобів

Готуємо чудовий крем суп квасолевий. Домашні рецепти від визнаних майстрів. Правила варіння перших страв і тонкощі приготування. Просто і смачно!

Суп пюре з бобів — мінімум калорій і максимум користі. Ця найдавніша зернова рослина знаходить застосування в кухні багатьох країн світу. Деякі страви просто неможливо уявити без квасолі, сочевиці або бобів. Готуємо?

Користь бобів неодноразово була доведена вченими. Вони багаті амінокислотами, легко засвоюються організмом, є джерелом цінних вітамінів і клітковини. Крім усього іншого, боби відмінно справляються з холестерином і регулюють рівень цукру в крові!

Квасолеві супи обов’язково повинні входити у ваше меню, адже їх просто немає чим замінити. Приготувати таку страву зможе навіть дитина! Наш рецепт прийде вам на допомогу. Також ви оціните і інший супчик!

Інгредієнти

  • Вода-800 мл
  • Олія оливкова 50 г
  • Боби 800 г
  • Зелень за смаком
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Спеції за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 65 ккал
  • Білки: 0.7 г
  • Жири: 5.2 г
  • Вуглеводи: 3.8 г

Кроки

50 хв.

  • Це перше блюдо можна приготувати з квасолі будь-якого кольору, сочевиці або бобів, а також їх суміші. Ми покажемо вам рецепт приготування супу з білої квасолі.

  • Для початку потрібно підготувати квасоля або боби до варіння. Для цього необхідно замочити їх у кип’яченій холодній воді на ніч. Плоди набухнуть і можна зайнятися приготуванням!

  • Потім поміщаємо квасоля в каструлю і варимо 30-40 хвилин до повної готовності. Поки це відбувається, нарізаємо на кубики цибулю і злегка обсмажуємо на оливковій олії.

  • Коли боби будуть готові, а цибуля обсмажиться, кладе всі інгредієнти в блендер. Додаємо сіль і перець, а також приправи і спеції. Подрібнюємо до однорідного стану.

  • Після подрібнення викладаємо вміст назад в каструлю і доводимо до кипіння. Готову страву зверху прикрашаємо зеленню!

Порада: якщо ви не хочете замочувати квасоля традиційним способом, то можна зменшити цей час. Плоди потрібно промити, викласти в каструлю з великою кількістю води, довести до кипіння і почекати пару хвилин. Потім вимкнути вогонь і залишити боби під кришкою на годину!

Приємного апетиту і удачі вам у всьому! Ми піклуємося про вас!

Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!

А які рецепти супів з бобів або квасолі знаєте ви?