Суп з шпрот

Суп зі шпротів в олії – неймовірно простий і швидкий рецепт з фото. Ділимося секретами російської кухні. Домашні супи на швидку руку.

Рецепт супу з шпротів в олії відрізняє неймовірною швидкістю приготування і мінімум інгредієнтів. Втомилися після роботи, немає часу на повноцінну підготовку? Тоді це страва для вас – не встигнете помітити, а суп вже готовий.

Шпроти в олії не раз доводили свою універсальність при приготуванні кулінарних шедеврів. Перевірте це прямо зараз!

Інгредієнти

  • Вода-3 л
  • Масло рослинне 1 ст. л.
  • Петрушка ½ пучок
  • Кріп ½ пучок
  • Картопля 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Шпроти 2 банку
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль про смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 129 ккал
  • Білки: 2.8 г
  • Жири: 10.2 г
  • Вуглеводи: 6 г

Кроки

25 хв.

  • Ставимо воду на вогонь і доводимо до кипіння. Поки каструля закипає нарізаємо картоплю соломкою.

  • Солимо воду і відправляємо в неї картоплю.

  • Нарізаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору на сковороді.

  • Коли картопля звариться, додаємо шпроти і обсмажену цибулю.

  • Шаткуємо дрібно зелень і посипаємо нею суп.

  • Суп з шпрот готовий. Час пролетів непомітно.

Приємного апетиту і гарного настрою!

Тут ви знайдете рецепт супу з косулі.