Вермішелевий суп на курячому бульйоні

Рецепт вермішельного суп на курячому бульйоні. Покроковий опис з фото, список продуктів для курячого супу з вермішеллю. Секрети приготування прозорого бульйону.

Легкий вермішелевий суп на курячому бульйоні — найпоширеніше перше блюдо у багатьох господинь. Готувати його простіше простого! І як смачно! Сьогодні пропоную вам приготувати курячий суп з моїм рецептом. Сподіваюся, вам сподобається. Буду чекати ваших відгуків! Для любителів червоного м’яса є подібний рецепт супу зі свининою.

Інгредієнти

  • Курка ½ шт
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Вермішель павутинку 2 жменька
  • Зелень за смаком
  • Картопля 3-4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Лавровий лист 1-2 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 148 ккал
  • Білки: 3.5 г
  • Жири: 8.6 г
  • Вуглеводи: 13.4 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • Варимо курячий бульйон. Для цього покладіть частини курки в каструлю, налийте холодної води і поставте на плиту. Щоб бульйон вийшов прозорим, покладіть в каструлю цілі цибулю і моркву. У процесі варіння буде утворюватися піна, обов’язково знімайте її. Якщо ви не встигли зняти піну, не біда! Просто після того, як зваритися курка, процідіть бульйон через дрібне сито. Коли бульйон закипить, зменшіть потужність плити. У загальній складності бульйон вариться близько 1 години.

  • Після того, як приготуватися бульйон, з нього слід дістати курку. Поріжте м’ясо на дрібні шматочки. Цибулю і моркву з бульйону викиньте.

  • Картоплю порізати брусочками і відразу додайте в каструлю з бульйоном, моркву натріть на тертці, цибулю і зелень дрібно поріжте.

  • Готуємо зажарку для супу. Для того потрібно обсмажити на олії цибулю і моркву до золотистого кольору. Відправляємо зажарку в суп. На цьому кроці можна суп посолити і поперчити. Варимо до готовності картоплі, 10-15 хвилин.

  • Далі в каструлю засипаємо вермішель і ретельно перемішуємо. Занадто багато вермішелі додавати не варто, інакше суп може стати густим, з-за чого смакові якості сильно погіршаться. Додаємо лавровий лист. Готуємо ще 1-2 хвилини і прибираємо з вогню.

  • На заключному етапі додаємо в суп зелень. Це може бути петрушка або кріп, по вашому смаку. Закриваємо кришкою і даємо настоятися 5-10 хвилин. Вермішелевий курячий суп готовий!

Всі до столу! Приємного апетиту!

Кому сподобався рецепт? Підніміть руку!

Готуйте з любов’ю, і тоді всі ваші страви будуть незабутньо смачними!