Суп зі свинини з квасолею

Готуємо суп з бекону, шинки або свинини з додаванням квасолі. Покроковий рецепт з фото. Тільки домашні супи від кращих майстрів. Швидко і просто!

Суп зі свинини з квасолею — традиційне блюдо не тільки російської кухні, але і багатьох інших країн світу. Висока поживна здатність швидко наповнить організм силами і енергією. А смак і аромат змусять в черговий раз посміхнутися!

Суп з шинки, бекону або свіжої свинини з квасолею, як і цей рецепт, є середнім між першим і другим стравами. Основні інгредієнти багаті білком, а додаткові овочі містять багато корисних речовин.

Інгредієнти

  • Вода 2.5 л
  • Шинка 350 г
  • Часник 5 г
  • Квасоля біла 450 г
  • Цибуля ріпчаста 150 г
  • Морква 250 г
  • Селера 1 стебло
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Гірчичний порошок 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 138 ккал
  • Білки: 7.8 г
  • Жири: 3.9 г
  • Вуглеводи: 18.2 г

Кроки

2 год. 0 хв.

  • Квасоля потрібно добре промити, потім помістити в каструлю з холодною водою, довести до кипіння, додати сіль, зняти з вогню і залишити на 60 хвилин.

  • Тим часом нарізаємо моркву на дрібні кубики.

  • Дрібно шаткуємо цибулю і стебло селери, а також часник.

  • Дрібними кубиками нарізаємо шинку.

  • В каструлю з квасолею кладемо нарізані овочі, лавровий лист і гірчичний порошок. Доводимо до кипіння і варимо 30 хвилин.

  • Після цього додаємо в каструлю нарізану шинку, перець і сіль. Варимо ще 30 хвилин.

  • Ваша страва готова! Приємного апетиту.

Порада: щоб зменшити час приготування, рекомендуємо попередньо замочити квасолю у холодній воді. Також, щоб бульйон вийшов більш насиченим, радимо разом з овочами додати в каструлю свинячу кістка!

Хорошого настрою та дня! Готуйте від усієї душі!

Ще не підписані на наші соцмережі? Швидше поспішайте зробити це!

– Пиши у коментарях про свої враження від страви!