Суп зі свинини з квасолею — традиційне блюдо не тільки російської кухні, але і багатьох інших країн світу. Висока поживна здатність швидко наповнить організм силами і енергією. А смак і аромат змусять в черговий раз посміхнутися!
Суп з шинки, бекону або свіжої свинини з квасолею, як і цей рецепт, є середнім між першим і другим стравами. Основні інгредієнти багаті білком, а додаткові овочі містять багато корисних речовин.
Інгредієнти
- Вода 2.5 л
- Шинка 350 г
- Часник 5 г
- Квасоля біла 450 г
- Цибуля ріпчаста 150 г
- Морква 250 г
- Селера 1 стебло
- Лавровий лист 2 шт.
- Гірчичний порошок 1 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 138 ккал
- Білки: 7.8 г
- Жири: 3.9 г
- Вуглеводи: 18.2 г
Кроки
2 год. 0 хв.
-
Квасоля потрібно добре промити, потім помістити в каструлю з холодною водою, довести до кипіння, додати сіль, зняти з вогню і залишити на 60 хвилин.
-
Тим часом нарізаємо моркву на дрібні кубики.
-
Дрібно шаткуємо цибулю і стебло селери, а також часник.
-
Дрібними кубиками нарізаємо шинку.
-
В каструлю з квасолею кладемо нарізані овочі, лавровий лист і гірчичний порошок. Доводимо до кипіння і варимо 30 хвилин.
-
Після цього додаємо в каструлю нарізану шинку, перець і сіль. Варимо ще 30 хвилин.
-
Ваша страва готова! Приємного апетиту.
Порада: щоб зменшити час приготування, рекомендуємо попередньо замочити квасолю у холодній воді. Також, щоб бульйон вийшов більш насиченим, радимо разом з овочами додати в каструлю свинячу кістка!
Хорошого настрою та дня! Готуйте від усієї душі!
Ще не підписані на наші соцмережі? Швидше поспішайте зробити це!
– Пиши у коментарях про свої враження від страви!