Суп з баранини в мультиварці

Приготуйте смачний суп зі свіжої баранини в мультиварці на нашу рецептом! Секрети прозорих і красивих бульйонів в кожній статті. Розповідаємо всі тонкощі варіння перших страв. Корисна інформація для кулінарів!

Суп з баранини в мультиварці готувати одне задоволення! Немає потреби стояти біля плити і контролювати процес. Просто заклав продукти в чашу, закрив і чекаєш поки приготуються. Краса!

А суп виходить в кращих традиціях середньоазіатської кухні — справжня шурпа. Рецепт для звичайного казана ви можете подивитися тут. Варто відзначити, що на плиті дане блюдо готується швидше. Вибирайте підходящий для себе спосіб.

Інгредієнти

  • Вода 2.5 л
  • Баранина 800 г
  • Часник 2 зубчик
  • Зелень за смаком
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Перець солодкий червоний 1 шт.
  • Помідори 1 шт.
  • Хмелі-сунелі за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 71 ккал
  • Білки: 2.7 г
  • Жири: 3.4 г
  • Вуглеводи: 7.3 г

Кроки

3 год. 30 хв.

  • В чашу мультиварки закладаємо шматок баранячого м’яса на кістці, очищену моркву і цибулю в лушпинні. Завдяки неочищені луку суп придбає красивий жовтий колір.

  • Закриваємо кришку і на панелі виставляємо режим «Суп» і час 2 години.

  • Коли бульйон буде готовий, виймаємо з нього овочі і м’ясо. Цибулю з морквою можна викинути, оскільки вони вже віддали всі свої властивості. М’ясо слід остудити, а бульйон процідити.

  • Картоплю, моркву, болгарський перець і м’ясо нарізаємо великими шматочками. Помідор і часник подрібнюємо.

  • Закладаємо порізані інгредієнти в каструлю. Додаємо сіль, перець, хмелі-сунелі. Заливаємо готовий бульйон.

  • Закриваємо кришку і встановлюємо режим «Мультиповар», час вибираємо 1 годину, температуру 100 градусів. Якщо такого режиму у вас немає, то підійде режим «Суп».

  • За 5 хвилин до готовності рубаємо зелень і додаємо її в суп.

  • Ароматний суп зі свіжої баранини в мультиварці готовий. Можна наповнювати тарілки і насолоджуватися неповторним смаком!

Порада: для шурпи краще всього вибирати молоду баранину, м’ясо в такому випадку буде мати рожевий відтінок.

Приємного всім апетиту!

Готуйте з нами і залишайте свої відгуки!

Підписуйтесь на наші групи в соц.мережах і не пропускайте смачних і простих рецептів!