Суп з баранини в мультиварці готувати одне задоволення! Немає потреби стояти біля плити і контролювати процес. Просто заклав продукти в чашу, закрив і чекаєш поки приготуються. Краса!
А суп виходить в кращих традиціях середньоазіатської кухні — справжня шурпа. Рецепт для звичайного казана ви можете подивитися тут. Варто відзначити, що на плиті дане блюдо готується швидше. Вибирайте підходящий для себе спосіб.
Інгредієнти
- Вода 2.5 л
- Баранина 800 г
- Часник 2 зубчик
- Зелень за смаком
- Картопля 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Помідори 1 шт.
- Хмелі-сунелі за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 71 ккал
- Білки: 2.7 г
- Жири: 3.4 г
- Вуглеводи: 7.3 г
Кроки
3 год. 30 хв.
-
В чашу мультиварки закладаємо шматок баранячого м’яса на кістці, очищену моркву і цибулю в лушпинні. Завдяки неочищені луку суп придбає красивий жовтий колір.
-
Закриваємо кришку і на панелі виставляємо режим «Суп» і час 2 години.
-
Коли бульйон буде готовий, виймаємо з нього овочі і м’ясо. Цибулю з морквою можна викинути, оскільки вони вже віддали всі свої властивості. М’ясо слід остудити, а бульйон процідити.
-
Картоплю, моркву, болгарський перець і м’ясо нарізаємо великими шматочками. Помідор і часник подрібнюємо.
-
Закладаємо порізані інгредієнти в каструлю. Додаємо сіль, перець, хмелі-сунелі. Заливаємо готовий бульйон.
-
Закриваємо кришку і встановлюємо режим «Мультиповар», час вибираємо 1 годину, температуру 100 градусів. Якщо такого режиму у вас немає, то підійде режим «Суп».
-
За 5 хвилин до готовності рубаємо зелень і додаємо її в суп.
-
Ароматний суп зі свіжої баранини в мультиварці готовий. Можна наповнювати тарілки і насолоджуватися неповторним смаком!
Порада: для шурпи краще всього вибирати молоду баранину, м’ясо в такому випадку буде мати рожевий відтінок.
Приємного всім апетиту!
Готуйте з нами і залишайте свої відгуки!
Підписуйтесь на наші групи в соц.мережах і не пропускайте смачних і простих рецептів!