Суп лагман з яловичини

Готуємо національний суп країн Азії з локшиною і мясом. Докладний опис кожного кроку приготування з фото. Кращі рецепти світової кухні. Просто і смачно!

Хочете доторкнутися до нової культури? Тоді обов’язково спробуйте смачний суп з локшиною лагман з м’яса яловичини! Народи відрізняються один від одного не тільки територією і мовними особливостями, але і раціоном харчування! Перевіримо це!

Особливістю цього супчика є те, що він може бути як першим, так і другим блюдом. Все залежить від кількості бульйону і овочів.

Інгредієнти

  • Вода 1.5 л
  • Яловичина ½ кг
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Локшина ½ кг
  • Часник 3 зубчик
  • Картопля 2 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Паприка 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 343 ккал
  • Білки: 10 г
  • Жири: 19.4 г
  • Вуглеводи: 29.5 г

Кроки

1 годину. 20 хв.

  • Яловичину нарізаємо невеликими кубиками.

  • Цибулю дрібно шаткуємо.

  • Картоплю і моркву нарізаємо у вигляді кубиків.

  • Болгарський перець ріжемо на смужки, а часник подрібнюємо.

  • В каструлю з розігрітим рослинним масло кладемо м’ясо і цибулю, злегка обсмажуємо.

  • Після цього додаємо картоплю, моркву, болгарський перець і часник. Перемішуємо і обсмажуємо 5 хвилин.

  • Потім заливаємо інгредієнти окропом, солимо, перчимо і додаємо паприку. Варимо до повної готовності приблизно 40 хвилин.

  • Тим часом відварюємо локшину або спагетті.

  • При подачі на дно тарілки кладемо макаронні вироби, а зверху заливаємо вмістом каструлі, можна також прикрасити страву зеленню.

Порада: локшина не повинна бути занадто м’якою або розваритися, рекомендуємо приготувати її в стилі al dente, подробиці ви можете дізнатися в цій статті. Також замість води ідеально підійде яловичий або овочевий бульйон.

Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте з любов’ю разом з нами!

Не можете знайти потрібний рецепт? Напишіть в коментарі, ми приготуємо його!