Гороховий суп з копченим мясом

Готуємо суп з бобових зі свинячої корейкою. Докладний опис кожного кроку приготування з фото. Кращі рецепти світової кухні і домашні супи!

ароматний суп Гороховий з копченим свинячим м’ясом — відмінне ситне блюдо, яке порадує всю сім’ю. Що може бути краще гарячого супу холодним зимовим вечором? От і ми не може знайти іншого відповіді! Тому поспішайте на кухню!

Кожен з вас пробував такий супчик і добре знайомий з його неповторним смаком, як в цьому рецепті! Ми могли б довго розповідати про це першому блюді, але краще просто разом приготуємо його! Наберіться терпіння! Результат вас порадує!

Інгредієнти

  • Корейка свиняча (карбонад) 200 г
  • Масло рослинне 50 мл
  • Часник 2 зубчик
  • Горох сушений 250 г
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Перець духмяний 6 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 248 ккал
  • Білки: 6.9 г
  • Жири: 13.9 г
  • Вуглеводи: 24 г

Кроки

2 год. 30 хв.

  • Для початку потрібно підготувати горох. Для цього заливаємо його холодною водою і залишаємо на 6-8 годин.

  • Тепер треба очистити цибулину.

  • А також зубчики часнику.

  • Коли горох буде підготовлений, викладаємо його в каструлю, додаємо очищені цибулю і часник, лавровий лист, запашний перець і варимо 2 години, помішуючи і видаляючи піну.

  • В цей час моркву нарізаємо на невеликі кубики.

  • Картопля також нарізаємо на кубики середньої величини.

  • Корейку потрібно нарізати на смужки невеликої товщини.

  • Далі на рослинному олія обсмажуємо м’ясо до золотистого кольору.

  • Коли горох буде готовий, необхідно дістати з бульйону цибулину.

  • Далі відправляємо в каструлю моркву і картоплю. Варимо до готовності картоплі.

  • Потім додаємо в суп грудинку і доводимо до кипіння. Кладемо сіль і чорний перець.

  • Готову страву можна прикрасити зеленню і подати з сухариками або грінками.

Порада: для того, щоб горох добре проварился під час приготування, при замочуванні в ємність потрібно додати половину ложки соди. Також рекомендуємо при замочуванні періодично міняти воду.

Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте з любов’ю!

Ще не підписані на наші соцмережі? Там багато цікавого!

Висловлюйте свої пропозиції для перших страв у коментарях!