Горохово квасолевий суп

Готуємо першу страву за рецептом прямо з Угорщини. Покроковий опис з фото. Секрети і традиції кухні різних країн світу. Тільки домашні супи і тонкощі приготування. Смачно і просто!

Сьогодні ми розповімо вам про рецепті приготування горохового супу з додаванням квасолі. Незвичайне поєднання інгредієнтів позначається на смакових властивостях просто чудово. Хочете спробувати нову страву? Тоді приступимо!

Давно не пробували чогось вишуканого і незвичайного? Тоді наш покроковий рецепт з фото і відео змусить вас частіше користуватися цим сайтом! Адже ми готуємо тільки найкращі рецепти, наприклад, як цей!

Пора перестати робити однакові дії кожен день! Відкрийте для себе щось нове! І нехай цим будуть придбані кулінарні навички, адже це так цікаво. Ви будете дивувати своїх друзів і рідних незвичайними стравами!

Інгредієнти

  • Сосиски 150 г
  • Вино біле сухе 150 мл
  • Вода 1.5 л
  • Масло оливкова 2 ст. л.
  • Квасоля 100 г
  • Горох сушений 200 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Помідори 3 шт.
  • Селера 2 стебло
  • Сир твердий 50 г
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Паприка ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений на смак
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 232 ккал
  • Білки: 8.2 г
  • Жири: 13.1 г
  • Вуглеводи: 18 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • Горох і квасолю необхідно перебрати і ретельно промити під холодною водою. Також рекомендуємо попередньо замочити їх.

  • Цибулю нарізаємо на середні кубики.

  • Морква також потрібно нарізати у вигляді невеликих кубиків.

  • Таким же чином нарізаємо і селеру.

  • Потім в каструлю з оливковою олією викладаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору, потім додаємо моркву, селеру і нарізані сосиски. Обсмажуємо 7 хвилин.

  • Після цього додаємо протерті томати без шкірки і вливаємо воду або курячий бульйон.

  • Далі додаємо квасоля і горох, перешиваємо, кладемо перець і лавровий лист, а також вливаємо біле вино. Варимо 1 годину.

  • За 10 хвилин до готовності кладемо в суп сіль і паприку.

  • блюдо Викладаємо в тарілку, а зверху посипає тертим сиром.

Порада: якщо у вас немає достатньої кількості часу, то квасоля і горох можна попередньо залити окропом і варити 15 хвилин, а вже потім додавати в каструлю. Можна вчинити інакше — використовувати консервовані продукти. Тоді класти їх потрібно в самому кінці приготування.

Приємного апетиту і гарного настрою! Удачі вам!

Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!

А з вами відбувалися цікаві кулінарні історії? Розповідайте!