Супи-пюре для схуднення — 5 кращих рецептів

Шукайте дієтичні супи? У нас їх багато! Ви тільки подивіться на цю чудову підбірку з доступними рецептами. Покроковий опис з фото, список інгредієнтів. Дуже зручно і швидко готувати! Приєднуйтесь і станете стрункішими разом з нашими смачними і корисними рецептами.

Правильне харчування і фізичні навантаження — головні складові будь-якої дієти. Щоб полегшити вам процес пошуку спеціальних рецептів, ми підібрали прості супи-пюре для схуднення, які можна включити в будь-яку програму харчування!

Легкі овочеві супчики кремової консистенції неодмінно допомагають правильному травленню і очищають організм від накопичених токсинів. Ще більше рецептів дієтичних ви знайдете, перейшовши за цим посиланням!

Залишайте свої відгуки та рецепти під цією статтею. Давайте ділиться своїм досвідом і підтримувати початківців в цій нелегкій справі — схудненні!

ТОП-5 рецептів жиросжигающих крем-супів

Дієтичний суп-пюре з кабачка

Інгредієнти:

  • Кабачок — 300 грам
  • Цвітна капуста — 300 г
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Сіль, перець — за смаком
  • Лавровий лист — 1 шт

Приготування:

  1. Овочі порізати дрібними кубиками, капусту розібрати не невеликі суцвіття.
  2. У каструлі закип’ятити літр води і відправити в неї всі овочі. Можна відразу посолити і додати лаврушку.
  3. Варити 15-20 хвилин до готовності.
  4. Виловити лавровий лист, злити половину відвару в кухоль. Перебити вміст каструлі в пюре блендером, поперчити. При необхідності розбавити суп бульйоном.
  5. Довести суп до кипіння і можна подавати. Прикрашаємо зеленню або невеличкими суцвіттями вареної цвітної капусти.
  6. Холодний суп для стрункості тіла з апельсина

Інгредієнти:

  • Апельсин солодкий — 2 шт.
  • Кріп — 1 пучок
  • Селера — 1-2 стебла
  • Горіхи кешью або мигдаль — 40 грам
  • Кмин, кориця, сіль — за смаком

Приготування:

  1. Апельсини почистити, розділити на невеликі часточки.
  2. Кріп і селеру порізати.
  3. В блендері з’єднати апельсин, селера і кріп.
  4. Горіхи порубати ножем або подрібнити в блендері.
  5. Подавати суп охолодженим. При подачі додати улюблені спеції.

М’ятний крем-суп зі шпинатом для схуднення

Інгредієнти:

  • Шпинат заморожений або свіжий — 400 грам
  • Цибуля — 1 шт.
  • М’ята свіжа — кілька гілочок
  • Сир знежирений — 100 г
  • Морква — 1 шт.
  • Приправа (прованські трави — за смаком

Приготування:

  1. Цибуля і морква нарізати невеликими шматочками і відправити в киплячу воду.
  2. Через 5 хвилин додати шпинат і приправу. Варити до м’якості овочів, ще приблизно 5 хвилин.
  3. Сир з м’ятою збити блендером до стану крему.
  4. Суп також подрібнити у блендері, змішати з сирною масою.
  5. Готувати цю страву краще всього на певну кількість порцій.

Капустяний супчик позбавить від зайвих кіло

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна — 700 г
  • Морква — 300 г
  • Вода — 1 літр
  • Цибуля — 200 г
  • Масло рослинне — 1 ст. л.
  • Селера, стебла — 150 г
  • Помідори — 300 грам
  • Сіль, перець — за смаком

Приготування:

  1. Цибуля з морквою подрібнити і злегка обсмажити на рослинному маслі.
  2. У каструлі закип’ятити воду і відправити в неї нашу зажарку.
  3. Капусту нашаткувати, селеру порізати кубиками і додати в каструлю.
  4. З помідорів зняти шкірку, порізати на кубики і відправити до інших овочів. Варити 10-15 хвилин до м’якості овочів.
  5. Каструлю зняти з вогню і подрібнити її вміст в пюре.
  6. Потім прокип’ятити повторно.
  7. Подавати суп гарячим з рубленою зеленню.

Гарбузово-імбирний жиросжигающие суп

Інгредієнти:

  • Гарбуз — 500 г
  • Імбир — 15 грам
  • Масло рослинне — 5-10 мл
  • Морква — 250 г
  • Гострий червоний перець — щіпка
  • Часник — 3 зубчики
  • Перець чорний горошком — 5 шт.
  • Сіль — за смаком

Приготування:

  1. Моркву порізати кружечками або кубиками і відправити обсмажуватися на олії.
  2. Імбир і часник натерти на тертці і додати до моркви. Засмажуємо не сильно, буквально 2-3 хвилини на середньому вогні.
  3. Гарбуз нарізаємо кубиками і занурюємо в каструлю. Заливаємо гарячою водою і ставимо на плиту.
  4. Коли вода закипить, додаємо вміст сковорідки, а також червоний і чорний перець, сіль. Варимо 15-20 хвилин до м’якості гарбуза.
  5. Потім зливаємо частину відвару в кухоль і збиваємо суп блендером. Якщо вийшов густий — розбавляємо його відваром.
  6. Гострі супи прискорюють обмін речовин в організмі і сприяють спалюванню жиру.
  7. Подавати можна з домашніми грінками.

Будьте здоровими і стрункими!

Підписуйтесь на наш Instagram і слідкуйте за смачними новинками!