Як варити суп з пакетиків: покрокова інструкція

Тонкощі приготування магазинних супів, їх склад, корисні властивості. ? Велика енциклопедія домашніх рецептів. Поради і секрети приготування від досвідчених кулінарів

У цій статті ми вам розповімо, як варити магазинні супи з пакетиків. Багатьом зайнятим людям подібні быстрозавариваемые страви допомагають економити час.

Різновидів пакетованих супчиків велика кількість: борщ, розсольник, гороховий, м’ясний, з вермішеллю, грибний та інші. Але спосіб приготування їх майже не відрізняється один від одного.

В складі присутні сушені овочі, спеції, концентрований бульйон. Це дозволяє зварити смачний обід швидко і просто.

Щоб зробити блюдо ситніше і насиченішим рекомендуємо додати 1-2 картоплини, нарізані середніми кубиками, ковбаску або сосиску, а також пучок зелені.

Етапи приготування наступні:

  1. Висипте вміст пакету в невелику каструлю.
  2. Залийте 1 літром гарячої води, розмішайте, поставте на плиту.
  3. Доведіть до кипіння, варіть 15-20 хвилин на слабкому вогні, періодично помішуючи.

Далі наповнюють тарілки і подають. Зазвичай вистачає на 4 порції.

Перш ніж починати приготування, ознайомтесь з інструкцією на упаковці із зворотного боку пакетика. Для різних видів режим приготування може незначно відрізнятися.

Про користь і шкоду «швидкої» їжі в цій статті.

Якщо ви хочете домашньої кухні, рекомендуємо ці популярні рецепти:

  • Лагман з яловичиною — дивіться за цим посиланням
  • Справжній грузинський Харчо знаходиться тут
  • Розсольник — готуємо по цьому рецепту в мультиварці
  • Суп-локшина з куркою — тисніть сюди.