Сьогодні на нашому столі вегетаріанський суп під назвою харчо без додавання м’яса. Часто буває, що пост або дотримання дієти не дозволяють насолодитися улюбленими страви, однак, можна обійти це обмеження і не втратити по смаку страви!
Ми вже не один раз готували харчо, наприклад, як в цьому рецепті. І кожен раз нове поєднання інгредієнтів дозволяє отримати чудовий смак. Сьогоднішній випадок не виняток!
Інгредієнти
- Вода 1 л
- Рис 100 г
- Масло рослинне 30 мл
- Часник 2-3 зубчик
- Зелень за смаком
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідори 3 шт.
- Волоські горіхи-50 г
- Коріандр ½ ч. л.
- Перець червоний мелений 1 за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 398 ккал
- Білки: 6.5 г
- Жири: 30.2 г
- Вуглеводи: 26.3 г
Кроки
30 хв.
-
Підготуємо продукти. Цибулю дрібно нарізаємо.
-
Горіхи також дрібно рубаємо або подрібнюємо в ступці.
-
Потім дрібно нарізаємо часник.
-
Гострий червоний перець також дрібно шаткуємо.
-
В сковороду з олією викладаємо цибулю і обсмажуємо протягом 1 хвилини на сильному вогні.
-
Тепер до цибулі додаємо горіхи, часник і перець і обсмажуємо на сильному вогні ще 2 хвилини.
-
Далі нарізаємо помідори і подрібнюємо їх за допомогою блендера
-
Тепер обсмажені інгредієнти викладаємо в каструлю з киплячою водою, додаємо рис, сіль і коріандр. Накриваємо кришкою і варимо 5 хвилин.
-
Тим часом тушкуємо подрібнені помідори протягом 5 хвилин, а потім додаємо їх в каструлю і варимо ще 5 хвилин.
-
Готову страву можна прикрасити зеленню.
Порада: червоний перець повинен підкреслювати гострий смак страви, але не робити його таким, що неможливо їсти. Класти зелень, зокрема кінзу, в суп можна тільки в якості добавки до готового блюда.
Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте тільки найкраще!
Ще не підписані на нас у соціальних мережах? Там більше цікавого!
Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!