Суп харчо без мяса

Готуємо суп з рисом і горіхами. Покроковий опис процесу приготування з фото. Секрети домашньої кухні, а також тонкощі варіння супів. Тільки кращі рецепти. Швидко і смачно!

Сьогодні на нашому столі вегетаріанський суп під назвою харчо без додавання м’яса. Часто буває, що пост або дотримання дієти не дозволяють насолодитися улюбленими страви, однак, можна обійти це обмеження і не втратити по смаку страви!

Ми вже не один раз готували харчо, наприклад, як в цьому рецепті. І кожен раз нове поєднання інгредієнтів дозволяє отримати чудовий смак. Сьогоднішній випадок не виняток!

Інгредієнти

  • Вода 1 л
  • Рис 100 г
  • Масло рослинне 30 мл
  • Часник 2-3 зубчик
  • Зелень за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Помідори 3 шт.
  • Волоські горіхи-50 г
  • Коріандр ½ ч. л.
  • Перець червоний мелений 1 за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 398 ккал
  • Білки: 6.5 г
  • Жири: 30.2 г
  • Вуглеводи: 26.3 г

Кроки

30 хв.

  • Підготуємо продукти. Цибулю дрібно нарізаємо.

  • Горіхи також дрібно рубаємо або подрібнюємо в ступці.

  • Потім дрібно нарізаємо часник.

  • Гострий червоний перець також дрібно шаткуємо.

  • В сковороду з олією викладаємо цибулю і обсмажуємо протягом 1 хвилини на сильному вогні.

  • Тепер до цибулі додаємо горіхи, часник і перець і обсмажуємо на сильному вогні ще 2 хвилини.

  • Далі нарізаємо помідори і подрібнюємо їх за допомогою блендера

  • Тепер обсмажені інгредієнти викладаємо в каструлю з киплячою водою, додаємо рис, сіль і коріандр. Накриваємо кришкою і варимо 5 хвилин.

  • Тим часом тушкуємо подрібнені помідори протягом 5 хвилин, а потім додаємо їх в каструлю і варимо ще 5 хвилин.

  • Готову страву можна прикрасити зеленню.

Порада: червоний перець повинен підкреслювати гострий смак страви, але не робити його таким, що неможливо їсти. Класти зелень, зокрема кінзу, в суп можна тільки в якості добавки до готового блюда.

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте тільки найкраще!

Ще не підписані на нас у соціальних мережах? Там більше цікавого!

Залишайте свої побажання та пропозиції у коментарях!