Скільки варити телятину для супу?

Готуємо суп гуляш з яловичини за угорським рецептом. Докладний опис процесу приготування з фото. Кращі домашні рецепти. Просто і смачно!

Хочете приготувати суп з телятиною або яловичиною, але не знаєте скільки варити м’ясо? Тоді цей рецепт угорського супу вам дасть не тільки необхідні навички, але і море задоволень від його смакових відчуттів. Готуємо просто і зі смаком для вас!

Телятину можна сміливо рекомендувати в їжу як дорослим, так і дітям. У ній міститься величезна кількість корисних вітамінів і мінералів, а за вмістом заліза вона б’є всі рекорди. Найкраще для приготування вибирати м’ясо рожевого кольору, щільна на дотик.

Інгредієнти

  • Вода 1.5 л
  • Яловичина 600 г
  • Масло оливкова 3 ст. л.
  • Часник 2 зубчик
  • Картопля 600 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Селера (корінь) ¼ Шт
  • Морква 1 шт.
  • Кмин 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець червоний мелений 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 126 ккал
  • Білки: 3.9 г
  • Жири: 8.2 г
  • Вуглеводи: 7.8 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • М’ясо нарізаємо на шматочки середнього розміру.

  • Цибулю дрібно шаткуємо, а корінь селери нарізаємо на кубики.

  • Моркву і картоплю також нарізаємо на середні кубики, а часник — на дрібні.

  • В каструлі з розігрітим оливковою олією обсмажуємо цибулю і часник до золотистого кольору.

  • Потім додаємо м’ясо, а також чорний і червоний перець, кмин і сіль. Ретельно перемішуємо і вливаємо 0,5 літра води. Готуємо на середньому вогні 50 хвилин.

  • Далі кладемо моркву і картоплю, а також корінь селери. Додаємо решту воду і варимо ще 30 хвилин.

  • Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню.

Порада: для більш насиченого смаку можна додати в суп, помідори, або томати у власному соку, а також болгарський перець, як в цьому рецепті.

Приємного апетиту і гарного самопочуття! Готуйте з душею!

Ще не підписані на наші соцмережі? Неодмінно зробіть це!

– Пиши у коментарях про свої враження, залишайте поради!