Хочете приготувати суп з телятиною або яловичиною, але не знаєте скільки варити м’ясо? Тоді цей рецепт угорського супу вам дасть не тільки необхідні навички, але і море задоволень від його смакових відчуттів. Готуємо просто і зі смаком для вас!
Телятину можна сміливо рекомендувати в їжу як дорослим, так і дітям. У ній міститься величезна кількість корисних вітамінів і мінералів, а за вмістом заліза вона б’є всі рекорди. Найкраще для приготування вибирати м’ясо рожевого кольору, щільна на дотик.
Інгредієнти
- Вода 1.5 л
- Яловичина 600 г
- Масло оливкова 3 ст. л.
- Часник 2 зубчик
- Картопля 600 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Селера (корінь) ¼ Шт
- Морква 1 шт.
- Кмин 1 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Перець червоний мелений 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 126 ккал
- Білки: 3.9 г
- Жири: 8.2 г
- Вуглеводи: 7.8 г
Кроки
1 годину. 30 хв.
-
М’ясо нарізаємо на шматочки середнього розміру.
-
Цибулю дрібно шаткуємо, а корінь селери нарізаємо на кубики.
-
Моркву і картоплю також нарізаємо на середні кубики, а часник — на дрібні.
-
В каструлі з розігрітим оливковою олією обсмажуємо цибулю і часник до золотистого кольору.
-
Потім додаємо м’ясо, а також чорний і червоний перець, кмин і сіль. Ретельно перемішуємо і вливаємо 0,5 літра води. Готуємо на середньому вогні 50 хвилин.
-
Далі кладемо моркву і картоплю, а також корінь селери. Додаємо решту воду і варимо ще 30 хвилин.
-
Готову страву прикрашаємо свіжою зеленню.
Порада: для більш насиченого смаку можна додати в суп, помідори, або томати у власному соку, а також болгарський перець, як в цьому рецепті.
Приємного апетиту і гарного самопочуття! Готуйте з душею!
Ще не підписані на наші соцмережі? Неодмінно зробіть це!
– Пиши у коментарях про свої враження, залишайте поради!