Гарбузовий суп з кокосовим молоком

Готуємо крем суп з овочів і гарбуза. Покроковий опис процесу приготування з фото. Секрети домашньої кухні та рецепти кращих супів. Швидко і апетитно!

Сьогодні ми приготуємо ще один барвистий суп з гарбуза з додаванням кокосового молока. Яскраве страва сподобається не тільки дорослим, але й дітям. А ще воно володіє великим запасом корисних для організму речовин! Приготуємо разом?

Також обов’язково спробуйте рецепт ось цього супчика! Готуйте разом з нами і ви дізнаєтеся багато нового і цікавого про перших стравах! Наприклад, найбільша гарбуз, коли-небудь вирощена людиною, досягає маси до 250 кг. А ще в природі зустрічаються білі, зелені і навіть сині плоди!

Інгредієнти

  • овочевий Бульйон 1 л
  • Масло вершкове 2 ст. л.
  • Петрушка за смаком
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Гарбуз-800 г
  • Моркву 600 г
  • Лимон 1 шт.
  • Молоко кокосове 500 мл
  • соєвий Соус за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Імбир 5 г
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 1 ккал
  • Білки: г
  • Жири: 0.1 г
  • Вуглеводи: 0.1 г

Кроки

30 хв.

  • гарбуз Очищаємо і видаляємо насіння, а потім нарізаємо її досить великими кубиками.

  • Також очищаємо моркву і нарізаємо її на дрібні кубики.

  • Тепер видаляємо шкірку біля кореня імбиру і дрібно шаткуємо його.

  • Потім дрібно шаткуємо цибулю.

  • Лимон розрізаємо на половинки і видавлюємо сік.

  • Каструлю ставимо на вогонь і розігріваємо вершкове масло.

  • Тепер всі нарізані овочі кладемо в каструлю і злегка обсмажуємо.

  • Далі вливаємо овочевий бульйон і варимо 15-20 хвилин до готовності.

  • Коли овочі будуть готові, подрібнюємо їх за допомогою блендера.

  • Після цього додаємо кокосове молоко і ретельно перемішуємо, доводимо до кипіння.

  • Далі вимикаємо вогонь, додаємо в каструлю соєвий соус, сіль, перець і лимонний сік. Ретельно перемішуємо.

  • Готову страву прикрашаємо гілочками петрушки.

Порада: рекомендуємо використовувати сорт гарбуза під назвою Хоккайдо, так як цей плід не треба чистити. Також в якості закуски до супу підійдуть креветки, як це роблять в Тайланді!

Приємного апетиту і гарного самопочуття! Готуйте з душею!

Ще не підписані на наші соцмережі? Швидше поспішайте зробити це!

– Пиши у коментарях про свої враження!