Суп з яловичої грудинки зажадає від вас терпіння, так як саме м’ясо готується довго. Але ваші зусилля окупляться в повній мірі, адже справжню насолоду того варте! Такого ви ще не пробували, запевняємо. Вся справа в секретний інгредієнт!
Готові здивувати себе і своїх близьких новим рецептом? Обов’язково спробуйте, адже ми вибираємо тільки найкраще для вас! Покроковий опис процесу приготування дозволить отримати ідеальний результат! Вас також зацікавить і такий супчик!
Інгредієнти
- Бульйон м’ясний 1.5 л
- Вода 1 л
- Ячмінна крупа 200 г
- Яловичина 1.5 кг
- Масло рослинне 2 ст. л.
- Овочі заморожені 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Томати у власному соку 800 г
- Селера 3 стебло
- Лавровий лист за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Цукор-пісок за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 131 ккал
- Білки: 2.9 г
- Жири: 6.5 г
- Вуглеводи: 15 г
Кроки
4 год. 0 хв.
-
Для початку приготуємо м’ясо. Для цього в каструлю поміщаємо цілий шматок грудинки, заливаємо водою або бульйоном, варимо до готовності приблизно 3 години. Ви також можете використовувати нарізане м’ясо.
-
За годину до готовності яловичини, додаємо в каструлю ячмінь і лавровий лист.
-
Коли м’ясо буде готове, дістаємо його з каструлі і нарізаємо на кубики.
-
Далі в каструлі на рослинному маслі обсмажуємо моркву, селеру і цибулю, нарізані кубиками.
-
Потім додаємо заморожені овочі. Обсмажуємо ще 5 хвилин.
-
Після цього вливаємо яловичий бульйон або воду, в яку попередньо потрібно розчинити яловичі кубики, а потім томати, додаємо цукор і перець. Перемішуємо.
-
Далі додаємо нарізане м’ясо і відварений ячмінь, солимо. Доводимо до кипіння і варимо ще 15-20 хвилин. Страва готова!
Порада: варити яловичину необхідно на повільному вогні, знімаючи в процесі приготування піну. Визначити готовність м’яса можна за допомогою проколювання, в цьому місці не повинно залишатися крові!
Приємного апетиту і гарного настрою! Будьте щасливі!
Діліться своїми успіхами з нами в соціальних мережах!