Суп з яловичої грудинки

Готуємо дуже незвичайний і смачний суп з яловичини. Домашні рецепти і секрети приготування. Докладний опис процесу з фото. Тільки кращі рецепти світової кухні!

Суп з яловичої грудинки зажадає від вас терпіння, так як саме м’ясо готується довго. Але ваші зусилля окупляться в повній мірі, адже справжню насолоду того варте! Такого ви ще не пробували, запевняємо. Вся справа в секретний інгредієнт!

Готові здивувати себе і своїх близьких новим рецептом? Обов’язково спробуйте, адже ми вибираємо тільки найкраще для вас! Покроковий опис процесу приготування дозволить отримати ідеальний результат! Вас також зацікавить і такий супчик!

Інгредієнти

  • Бульйон м’ясний 1.5 л
  • Вода 1 л
  • Ячмінна крупа 200 г
  • Яловичина 1.5 кг
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Овочі заморожені 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 3 шт.
  • Томати у власному соку 800 г
  • Селера 3 стебло
  • Лавровий лист за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Цукор-пісок за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 131 ккал
  • Білки: 2.9 г
  • Жири: 6.5 г
  • Вуглеводи: 15 г

Кроки

4 год. 0 хв.

  • Для початку приготуємо м’ясо. Для цього в каструлю поміщаємо цілий шматок грудинки, заливаємо водою або бульйоном, варимо до готовності приблизно 3 години. Ви також можете використовувати нарізане м’ясо.

  • За годину до готовності яловичини, додаємо в каструлю ячмінь і лавровий лист.

  • Коли м’ясо буде готове, дістаємо його з каструлі і нарізаємо на кубики.

  • Далі в каструлі на рослинному маслі обсмажуємо моркву, селеру і цибулю, нарізані кубиками.

  • Потім додаємо заморожені овочі. Обсмажуємо ще 5 хвилин.

  • Після цього вливаємо яловичий бульйон або воду, в яку попередньо потрібно розчинити яловичі кубики, а потім томати, додаємо цукор і перець. Перемішуємо.

  • Далі додаємо нарізане м’ясо і відварений ячмінь, солимо. Доводимо до кипіння і варимо ще 15-20 хвилин. Страва готова!

Порада: варити яловичину необхідно на повільному вогні, знімаючи в процесі приготування піну. Визначити готовність м’яса можна за допомогою проколювання, в цьому місці не повинно залишатися крові!

Приємного апетиту і гарного настрою! Будьте щасливі!

Діліться своїми успіхами з нами в соціальних мережах!