Традиційним блюдом на Русі з субпродуктів вважався розсольник. Сьогодні ми приготуємо суп з квашеними огірками та потрохами кролика. Вийде дуже смачно! Тут головне — правильно обробити інгредієнти, а далі справа за малим.
Субпродукти набагато корисніше звичайного м’яса. В них містяться джерело мінералів, вітаміни A і B. Важливий той факт, що потрухи мають калорійність нижче, ніж їх благородний м’ясної побратим.
Інгредієнти
- Огірковий розсіл 100 мл
- Потрухи кролика 400-500 г
- Борошно пшеничне 1 ст. л.
- Картопля-4-5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Огірок солоний 250 г
- Лавровий лист за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 94 ккал
- Білки: 4.1 г
- Жири: 1.6 г
- Вуглеводи: 14.9 г
Кроки
2 год. 0 хв.
-
Кролячі потрухи гарненько промити, відокремити від жиру.
-
Замочити жир і потрухи в різних ємностях на 20 хвилин.
-
Злити воду изамариновать потрухи у солі та спеціях на 1 годину. Жиру дати просохнути.
-
Через годину, викласти жир на суху сковорідку і розтопити його.
-
Відправити в сковороду потрухи в спеціях. Обсмажте до золотистої скоринки протягом 30 хвилин.
-
Моркву і цибулю подрібнити будь-яким зручним вам способом і додайте до субпродуктів. Пасеруйте 5 хвилин, помішуючи.
-
Потім потрібно додати в заправку борошно. Щоб запобігти утворенню грудочок, розчиніть борошно попередньо у невеликій кількості води, потім влийте в сковороду і протушкувати 5 хвилин.
-
поставте Каструлю з водою на плиту. Картоплю поріжте кубиками. Коли вода закипить, покладіть в неї картоплю. Її необхідно поварити 10 хвилин, а потім додати смажені потрошка.
-
Солоні огірки дрібно нарізаємо і додаємо в суп за 5 хвилин до його готовності. Разом з огірками вливаємо розсіл. Врахуйте, що огірки повинні бути не мариновані, а солоні. У розсолі не повинно бути оцту.
-
Сіль і спеції додаємо в кінці.
-
Суп-суп з кролячих потрухів готовий! Запрошую до столу!
Порада: у цьому рецепті перлова крупа відсутній, але ви можете їх додати. Для цього крупу зваріть в окремій каструлі і відправте в суп за 10 хвилин до готовності.
Слідкуйте за новими рецептами наших групах в Однокласниках, Вконтакте і Instagram!
Побажання і відгуки ви можете залишити під цим рецептів в коментарях.
Всім миру і добра!