Суп з потрухів кролика

Як правильно приготувати тельбухи? Дізнайтеся з нашого рецепту! Покроковий опис з фото допоможе вам впорається з приготуванням на раз-два. У нас ви знайдете рецепти різних супів і правила варіння бульйонів. Корисна інформація для початківців кухарів!

Традиційним блюдом на Русі з субпродуктів вважався розсольник. Сьогодні ми приготуємо суп з квашеними огірками та потрохами кролика. Вийде дуже смачно! Тут головне — правильно обробити інгредієнти, а далі справа за малим.

Субпродукти набагато корисніше звичайного м’яса. В них містяться джерело мінералів, вітаміни A і B. Важливий той факт, що потрухи мають калорійність нижче, ніж їх благородний м’ясної побратим.

Інгредієнти

  • Огірковий розсіл 100 мл
  • Потрухи кролика 400-500 г
  • Борошно пшеничне 1 ст. л.
  • Картопля-4-5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Огірок солоний 250 г
  • Лавровий лист за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 94 ккал
  • Білки: 4.1 г
  • Жири: 1.6 г
  • Вуглеводи: 14.9 г

Кроки

2 год. 0 хв.

  • Кролячі потрухи гарненько промити, відокремити від жиру.

  • Замочити жир і потрухи в різних ємностях на 20 хвилин.

  • Злити воду изамариновать потрухи у солі та спеціях на 1 годину. Жиру дати просохнути.

  • Через годину, викласти жир на суху сковорідку і розтопити його.

  • Відправити в сковороду потрухи в спеціях. Обсмажте до золотистої скоринки протягом 30 хвилин.

  • Моркву і цибулю подрібнити будь-яким зручним вам способом і додайте до субпродуктів. Пасеруйте 5 хвилин, помішуючи.

  • Потім потрібно додати в заправку борошно. Щоб запобігти утворенню грудочок, розчиніть борошно попередньо у невеликій кількості води, потім влийте в сковороду і протушкувати 5 хвилин.

  • поставте Каструлю з водою на плиту. Картоплю поріжте кубиками. Коли вода закипить, покладіть в неї картоплю. Її необхідно поварити 10 хвилин, а потім додати смажені потрошка.

  • Солоні огірки дрібно нарізаємо і додаємо в суп за 5 хвилин до його готовності. Разом з огірками вливаємо розсіл. Врахуйте, що огірки повинні бути не мариновані, а солоні. У розсолі не повинно бути оцту.

  • Сіль і спеції додаємо в кінці.

  • Суп-суп з кролячих потрухів готовий! Запрошую до столу!

Порада: у цьому рецепті перлова крупа відсутній, але ви можете їх додати. Для цього крупу зваріть в окремій каструлі і відправте в суп за 10 хвилин до готовності.

Слідкуйте за новими рецептами наших групах в Однокласниках, Вконтакте і Instagram!

Побажання і відгуки ви можете залишити під цим рецептів в коментарях.

Всім миру і добра!