Рецепт монастирського супу

шукає рецепт пісного супу? У нас є для вас смачна ідея! Покроковий рецепт рибної калї здивує вас своїм незвичайним смаком і ароматом! Розповімо вам правила варіння рибного бульйону. Приготування рибної солянки з фото рецептом.

Дізнайтеся рецепт смачного монастирського супу! Рецептів пісних супів багато, але є серед них особливі. Наприклад, калья – традиційна російська солянка з риби. Готується дуже просто, а на виході виходить шалено смачне блюдо, яке здивує казковим смаком.

Не менш смачним і корисним є ще один пісний суп. Подивіться на дозвіллі цей простий рецепт, він вам повинен сподобається!

Інгредієнти

  • Огірковий розсіл 100 мл
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський ½ шт
  • Огірок солоний 4-5 шт.
  • Риба свіжа (люба) 1.3 кг
  • Лавровий лист за смаком
  • Перець запашний за смаком
  • Томатна паста 50-70 г
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 108 ккал
  • Білки: 4.4 г
  • Жири: 2.7 г
  • Вуглеводи: 17 г

Кроки

60 хв.

  • Риба для кал’ї може бути будь-яка, яка вам подобається. Я готувала з тунця. Частини риби укладаємо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на середній вогонь. Саме при слабкому кипінні готується правильний рибний бульйон. Часу йде близько 1,5 годин на його приготування.

  • Тим часом займуся овочами. Моркву, болгарський перець і огірки нарізаю соломкою.

  • ріжу Картоплю середніми кубиками. Цибулю дрібно нарізаю.

  • При варіння риби утворюється пінка, її потрібно вчасно знімати.

  • Займемося засмажкою. Для цього розігріємо в сковороді соняшникова або оливкова олія. Замість сковороди у мене така ж п’ятилітрова каструля, це дуже зручно при окремій варіння бульйону! Обсмажимо спочатку моркву протягом 1-2 хвилин. Потім додаємо до неї цибулю, обсмажуємо приблизно хвилину. Далі закладаємо огірки, відразу додаємо томатної пасти і розсолу. Все ретельно перемішуємо і тушкуємо 7 хвилин.

  • За цей час зварився рибний бульйон. Виймаємо рибу і ріжемо її на більш дрібні частини, укладаємо до нашої засмажки.

  • Тепер перелити бульйон в каструлю з рибою і засмажкою.

  • Додаємо картоплю і варимо протягом 15 хвилин.

  • При подачі прикрашаємо калью сметаною, маслинами і лимонної часточкою.

Порада: для цього супу підійдуть тільки солоні або квашені огірки, але ніяк не мариновані. Зверніть на це особливу увагу!

Приємного апетиту тим, хто збирається приготувати цей пісний супчик!

Врахуйте, що монастирську їжу не можна викидати, тому накладайте стільки, скільки подужаєте.

Сподобався рецепт? Став 5 зірок.