Як же здорово спрощує процес приготування їжі всяка кухонна техніка! Мультиварка займає одну з лідируючих позицій, а все тому, що «мульти». З нею і смачний суп можна приготувати, і пиріг довірити. Універсальна і зручна річ, головне — правильно користуватися. Ось сьогодні, наприклад, ми разом з вами приготуємо гороховий суп в 3-4 рази швидше, ніж у звичайній каструлі. Дивимося!
Інгредієнти
- Вода 1.5-2 г
- Ребра копчені (свинячі) 300 г
- Горох сушений 300 г
- Картопля 700 г
- Цибуля ріпчаста 200 г
- Спеції за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 78 ккал
- Білки: 2.5 г
- Жири: 3.8 г
- Вуглеводи: 8.7 г
Кроки
2 год. 10 хв.
-
Горох промити, залити окропом і залишити на 1 годину.
-
Картоплю порізати кубиками.
-
Цибулини подрібнити ножем або в блендері.
-
В чашу мультиварки відправити, нарізані овочі, копчені реберця і горох.
-
Додати 1,5 літра чистої холодної води. Солимо і перчимо на свій смак і закриваємо кришку мультиварки.
-
В меню на приладовій панелі вибираємо програму «Суп», встановлюємо час — 1 година.
-
Ароматний гороховий супчик готовий, можна пригощатися!
Щоб супу додати більше смаку, приготуйте засмажку з овочів. Для цього встановіть режим «Смаження» або «Тушкування» на 10 хвилин. Налийте в чашу мультиварки 20 мл рослинного масла і обсмажте на ньому цибулю.
Ще рекомендуємо вам подивитися цей рецепт супу, для мультиварки фірми Redmond!
Кулінарних успіхів вам і відкриттів!
Готуйте з любов’ю і все буде виходити найкращим чином!