Суп з тушонкою і рисом

Приготуйте простий і смачний суп з тушонкою по нашому докладному рецептом. Результатом ви будете задоволені! Наваристий, ситний суп, схожий на харчо за швидкий час! А також рекомендації з приготування різних супів. Заходьте, у нас великий вибір!

Коли часу на приготування супу зовсім мало, прискорити процес допоможе тушонка. Хтось її заготовляє самостійно, а в нашому рецепті використовується магазинна. Суп з яловичої тушкованим м’ясом і рисом за смаком нагадує грузинський харчо, тільки готувати його значно простіше!

Інгредієнти

  • Рис ⅓ склянку
  • тушонка Яловича 340 г
  • Часник 4-5 зубчик
  • Зелень за смаком
  • Картопля-4-5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Хмелі-сунелі ½ ч. л.
  • Томатна паста 1.5 ст. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 163 ккал
  • Білки: 5.2 г
  • Жири: 6.3 г
  • Вуглеводи: 21.1 г

Кроки

35 хв.

  • Картоплю нарізати кубиками. Цибулю дрібно порубати.

  • Моркву натерти на тертці.

  • Рис промити теплою водою кілька разів. Потім відправити його в каструлю з холодною водою і поставити на плиту. Відразу ж додаємо картоплю.

  • Коли вода почне закипати, необхідно зняти піну.

  • Тим часом приготуємо заправку для супу. Моркву і обсмажимо цибулю на рослинній олії (можна також використовувати жир від тушонки). Коли колір стане золотистою, додати томатну пасту і ретельно переміщати.

  • В закипілу воду викладаємо тушонку і заправку з сковорідки.

  • Додаємо сіль, хмелі-сунелі, перець і лавровий лист.

  • Варимо 7 хвилин, додаємо подрібнений часник і залишаємо ще на 3 хвилини.

  • При подачі суп прикрасити зеленню. Приємного апетиту!

Порада: найкраща тушонка яловича — це домашня, але і в магазині можна вибрати тушонку хорошої якості. Зверніть увагу на інформацію на банку. ГОСТ 5284-84 відповідає вищому класу яловичої тушенке.

А який ви знаєте швидкий у приготуванні суп? Поділіться рецептом в коментарях!

Готуйте з душею і їжте смачно!