Суп з консервованої квасолі в мультиварці

Готуємо нове перше блюдо в мультиварці. Докладний опис процесу приготування з фото. Секрети домашньої кухні та національні традиції. Просто і смачно!

Сьогодні ми розповімо про новий рецепт супу з червоної консервованої квасолі в багатофункціональної мультиварці. Прості інгредієнти і швидке приготування порадують вас. Смак і аромат будуть ще довго змушувати вас посміхатися!

Дане блюдо виходить дуже корисним і поживним, адже до його складу входять квасоля і м’ясо. Овочі тільки доповнюють і без того незрівнянний смак, як в цьому рецепті. Але найдивніше, що все це було б неможливо без дива техніки, яке все більше входить в наше повсякденне життя!

Інгредієнти

  • Вода 1.5 л
  • Яловичина 300 г
  • Масло рослинне 70 мл
  • Квасоля червона консервована 200 г
  • Часник 10 г
  • Цибуля ріпчаста 150 г
  • Томати консервовані-200 г
  • Спеції за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 175 ккал
  • Білки: 4.1 г
  • Жири: 12.2 г
  • Вуглеводи: 12 г

Кроки

60 хв.

  • Починаємо з підготовки овочів. Нарізаємо цибулю дрібними кубиками.

  • Потім дрібно нарізаємо часник. Або ви можете навіть розчавити його і перетворити в кашку.

  • Далі в чашу мультиварки наливаємо олію і вибираємо режим «Обсмажування/гасіння» і готуємо 8 хвилин.

  • Тепер викладаємо в чашу всі залишилися інгредієнти — яловичину, квасоля, часник і помідори. До речі, м’ясо ви можете нарізати на шматочки для більш швидкого приготування.

  • Потім заливаємо інгредієнти водою, щоб вона покривала їх повністю, солимо і кладемо спеції.

  • Вибираємо режим «Суп», час приготування 45 хвилин. Залежно від виду м’яса і його віку час може відрізнятися.

  • Коли суп буде готовий, дістаємо з нього яловичину нарізаємо середники шматочками.

  • чашу мультиварки перелити суп в іншу каструлю і подрібнюємо вміст за допомогою блендера. Ви можете цього не робити, якщо віддаєте перевагу цілі інгредієнти.

  • Наливаємо суп у тарілку кладемо шматочки яловичини. Страва готова!

Порада: в якісній консервованої квасолі не повинно містити нічого, крім води, солі, цукру і самої квасолі. Квасоля не повинна розвалюватися, а самі боби мати розміри не менше 15 мм в довжину і 5-6 мм в діаметрі. Якщо квасоля виявилася надто солоною, то промийте його під струменем холодної води.

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з душею!

А який рецепт ви хотіли б приготувати в наступний раз?

Підписуйтесь на наші соціальні мережі! Там ще більше цікавого!