Суп з індички з овочами

Смачний суп з птиці з картоплею, баклажаном, болгарським перцем та іншими овочами! Приготуйте його на нашу нехитрому рецептом, насолодіться ✨️ божественним ароматом і почастуєте своїх близьких.➡️Величезна база перших страв для кожного випадку життя і на будь-який смак. Готувати смачно – просто!

Урізноманітнити повсякденне меню і підняти настрій зможе суп з індички з овочами. Його яскравий смак і аромат підкорить кожного! Впевнені, ви ще не раз приготуєте такий супчик на своїй кухні. Запам’ятовуємо рецепт і швидше кулинарить!

Інгредієнти

  • Вода-2 л
  • Індичка (крильця) 400 г
  • Масло рослинне 3 ст. л.
  • Петрушка за смаком
  • Кінза за смаком
  • Картопля 2 шт.
  • Нут 100 г
  • Цибуля ріпчаста 2-3 шт.
  • Перець болгарський 4 шт.
  • Фенхель 50-100 г
  • Баклажан 1 шт.
  • Помідори 2-3 шт.
  • Селера 1 стебло
  • Базилік свіжий, за смаком
  • Томатна паста-3 ст. л.
  • Куркума ½ ч. л.
  • Зіра ½ ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 123 ккал
  • Білки: 4.4 г
  • Жири: 6.8 г
  • Вуглеводи: 13.1 г

Кроки

1 годину. 30 хв.

  • Індичатину промиваємо і заливаємо холодною водою так, щоб вода покривала м’ясо. Відразу додаємо чисту цибулину з лушпинням і стебло селери. Овочі додадуть бульйону красивий колір і приємний аромат.

  • Коли вода закипить, знімаємо піну і зменшуємо вогонь. Варимо до готовності м’яса, приблизно 30 хвилин.

  • Потім видаляємо з бульйону цибулю з селерою.

  • У той час, поки вариться індичка, займемося засмажкою для супу. Курдючний жир або звичайне масло розтоплюємо на сковороді. Відправляємо в неї дрібно порізану цибулю, щіпку куркуми і зіру протерту в ступці з сіллю. Прогріваємо цю суміш до золотистого відтінку.

  • Далі закладаємо томатну пасту, вимочений нут і картоплю, порізану кубиками. Щоб нут зварився швидше, замочіть його у великій кількості холодної води з дрібкою соди на ніч або хоча б на 3-4 години.

  • Болгарський перець нарізаємо невеликими кубиками. Супчик буде набагато красивіше і пахучіше, якщо взяти перчик різних кольорів.

  • Слідом подрібнюємо томати. При бажанні ви легко можете видалити з них шкірку, потримавши плоди 2-3 хвилини в окропі.

  • Відправляємо перці, помідори й нарізаний соломкою фенхель в сковороду. Обсмажуємо на повільному вогні 5-7 хвилин.

  • Баклажан цілком запікаємо в духовці або на звичайній електричній плиті.

  • Підгорілу скоринку знімаємо з баклажана ножем.

  • Виймаємо крила індички з бульйону і відправляємо в нього заправку. Баклажани нарізаємо середніми кубиками і додаємо в суп. Варимо суп до готовності нуту.

  • Для додання більш апетитного вигляду, крила можна обсмажити з усіх боків до рум’яної скоринки.

  • На завершення рубаємо зелень і додаємо її за 2 хвилини до готовності страви в каструлю.

  • Приємного вам апетиту і гарного настрою!

Порада: спробуйте ще цей ніжний крем-суп з індички, дуже смачно і просто!

Звичайно, рецепт не найпростіший, але про витрачений на нього часу ви нисколечки не пошкодуєте!

Шалено смачний суп з східними нотками!

Якщо рецепт виявився вам корисний, ставте 5 зірок!