Суп з нутом і яловичиною

Готуємо чудовий мясний суп з бобами. Покроковий опис процесу приготування з ілюстраціями. Кращі рецепти домашніх супів і секрети від шеф-кухаря!

Хочеться смачного і поживного першого страви на вечерю? Тоді ви потрапили за адресою! Сьогодні ми навчимо вас готувати суп з додаванням нуту і м’ясом яловичини. Чудовий смак і чарівний аромат зроблять цей рецепт першим у вашому меню!

Цікавий факт: в нуте міститься величезна кількість корисних речовин (більш 80 найменувань). Причому це єдине рослина з бобових, корисні властивості якого зберігаються при будь термообробці.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 750 мл
  • Яловичий фарш 500 г
  • Масло оливкова 2 ст. л.
  • Часник 2 зубчик
  • Шпинат-1 пучок
  • Кінза за смаком
  • Нут 600 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Помідори 400 г
  • Сметана за смаком
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Кмин 1 ч. л.
  • Паприка 1 ч. л.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Коріандр 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 115 ккал
  • Білки: 4 г
  • Жири: 6.6 г
  • Вуглеводи: 8.6 г

Кроки

30 хв.

  • В каструлі з розігрітим оливковою олія обсмажуємо подрібнений часник і дрібно нарізану цибулю до напівпрозорого стану.

  • Потім додаємо фарш і тушкуємо до тих пір, поки яловичина не придбає коричневий відтінок.

  • Далі додаємо спеції — сіль, чорний перець, паприку, коріандр, а також кмин. Перемішуємо і смажимо 1 хвилину. Після цього кладемо томатну пасту і тушкуємо ще 1 хвилину.

  • Після цього кладемо в каструлю моркву, нарізану на кубики, нут і протерті помідори, або томати у власному соку.

  • Тепер вливаємо курячий бульйон, перемішуємо і варимо 10 хвилин.

  • Потім додаємо листя шпинату, перемішуємо і варимо ще 2 хвилини.

  • Готову страву прикрашаємо сметаною і дрібно нарізаною кінзою.

Порада: ви також можете приготувати вегетаріанський рецепт цієї страви. Замініть м’ясо на цукіні або гриби, це ніяк не погіршить прекрасний смак!

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте краще з нами!

В наших соцмережах багато цікавого! Підписуйтесь!

Подобається рецепт? Залиште коментар, ми цінуємо це і радимо такий супчик!