Рецепт супу з зубатки

Смачний рибний суп з зубатки – покроковий ? рецепт з фото. Готуємо рибний бульйон. Юшка по-швидкому. Кулінарні тонкощі і секрети.

Пропоную рецепт рибного супу з зубатки. Це ніжна і жирна рибка, тому з неї виходить смачний і наваристий суп або вуха. Мій спосіб простий і швидкий, для тих, хто не любить довго возитися на кухні.

насправді цей суп можна готувати не тільки з зубаткой, але і з іншою рибою. Експериментуйте з інгредієнтами та діліться своїми знахідками. А зараз пропоную перейти до моїм рецептом.

Інгредієнти

  • Вода-2 л
  • Картопля 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Зубатка 500 г
  • Лавровий лист 4 шт.
  • Перець чорний горошок 4 шт.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 79 ккал
  • Білки: 4.1 г
  • Жири: 1.6 г
  • Вуглеводи: 11.8 г

Кроки

40 хв.

  • Філе зубатки кладемо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту. Періодично знімаємо піну, яка буде з’являтися на поверхні води в каструлі.

  • Овочі чистимо, ретельно промиваємо під проточною водою. Картоплю ріжемо кубиками, моркву тремо на тертці, а цибулю дрібно ріжемо. Моркву і цибулю можна обсмажити окремо на соняшниковій або топленому маслі, але я цього не робила.

  • Коли риба звариться, витягуємо її з бульйону. А в каструлю засипаємо наші нарізані овочі. Рибу відокремлюємо від кісток ріжемо на кубики. Потім відправляємо назад в каструлю. Варимо до готовності картоплі, приблизно 15 хвилин.

  • За 5 хвилин до готовності додаємо лавровий лист, сіль і перець. Після вимкнення плити, додаємо рубану зелень. Ароматний і корисний супчик готовий.

Всім приємного апетиту!

А які ви знаєте рецепти рибних супів або юшки? Діліться у коментарях.

Готуйте з душею і радуйте своїх близьких.