Яку крупу додають в грибний суп

Тонкощі приготування грибних перших страв, приклади рецептів з різною кашею. ➡️ Заходьте до нас і дізнайтеся правила приготування смачних перших страв. Корисна інформація для вдосконалення кулінарних навичок.

Щоб зробити грибний суп ситним і наваристим додайте крупу. Правил додавання не існує, кожен вибирає по смаку. Найпопулярніші — перловка і пшоно.

Вибір додаткових інгредієнтів залежить ще від виду грибів. Магазинні печериці, гливи або консервовані опеньки гармонують із будь-яким злаком: пшенкой, рисом, гречкою або кукурудзяного.

Для свіжих або сушених ароматних грибів кашу краще вибирати з нейтральним смаком, наприклад, перловку або рис. Орієнтуйтеся на себе і добре подумайте, доповнювати чи гриби іншими інгредієнтами.

Таблиця 1. Час варіння круп

Назва Варіння, в хвилинах
Гречана 15
Рисова 15
Пшенична 50
Ячна 20
Перлова 60
Пшоняна 45
Кукурудзяна 25

Тонкий аромат легко перебивається спеціями і деякими овочами.

? Продукти, перебивають грибний смак:

  • моркву
  • селера
  • болгарський перець
  • гарбуз
  • буряк
  • кріп
  • мелений чорний, червоний перець
  • зелена цибуля
  • часник і т. д.

Приготувати смачну страву нескладно. Головне — правильно комбінувати між собою продукти.

? З чим поєднуються гриби в супі:

  • цибуля ріпчаста
  • дрібна локшина (павутинка)
  • вершки
  • масло
  • картопля
  • петрушка, кріп
  • сметана
  • грінки з білого хліба
  • крупи
  • сир і т. д.

Рецепти грибних супів з крупами

  • З груздів з перловкою — тисни сюди
  • З печерицями та пшоном тут
  • З сочевицею дивись за цим посиланням
  • З рисом і сушеними боровиками тут
  • З гречкою і грибами — переходимо по посиланню

Готуйте смачні перші страви разом з нами, щоб радувати близьких.

Кулінарних вам успіхів і нових знань.