Гарбузовий суп пюре з молоком

Готуємо неймовірно корисний і смачний вершковий суп з гарбуза. Докладний опис кожного кроку приготування з фото.Наші рецепти здивують ваших рідних і близьких! Тільки кращі домашні супи! Просто, швидко і зі смаком! Готуємо з любовю для вас!

чи Багато з вас люблять гарбуз? Напевно ні, адже вона асоціюється з святковою прикрасою. Але який же смачний гарбузовий крем суп з вершками або молоком можна приготувати з цього продукту! Ви ні на хвилину про це не пошкодуєте!

А ви знали, в США був поставлений рекорд гарбузового пирога — його діаметр склав 152 см? Щоб його спекти, знадобилося 3 кг гарбуза, 2 кг цукор і 150 яєць. Час приготування становить 6 годин. А про корисні властивості гарбуза ви можете дізнатися з цієї статті.

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 500 мл
  • Масло вершкове 20 г
  • Петрушка за смаком
  • Цибуля ріпчаста ½ шт
  • Гарбуз 600 г
  • Молоко 350 мл
  • Вершки 120 мл
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 86 ккал
  • Білки: 1.6 г
  • Жири: 6.8 г
  • Вуглеводи: 4.5 г

Кроки

40 хв.

  • Цибулю нарізаємо півкільцями.

  • Гарбуз очищаємо, видаляємо шкірку і насіння, а потім нарізаємо кубиками.

  • На вершковому маслі обсмажуємо цибулю до прозорості.

  • Тепер додаємо гарбуз, перемішуємо і обсмажуємо ще 1-2 хвилини.

  • Далі додаємо курячий бульйон, доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин.

  • Вміст каструлю подрібнюємо до однорідного стану за допомогою блендера, потім вливаємо молоко та вершки, а також солимо і перчимо.

  • Знову доводимо до кипіння і розливаємо по тарілках. Готову страву прикрашаємо зеленню петрушки.

Порада: з даними супом відмінно поєднуються такі овочі, як селера і моркву. Додайте їх для більш багатого смаку. Також відмінним доповненням стане додавання сиру в кінці приготування!

Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте смачно, з любов’ю і душею!

Хочете ще більше рецептів? Тоді підписуйтесь на нас в соцмережах!

Висловлюйте ідеї для перших страв у коментарях, ми обов’язково приготуємо!