Суп з ароматною гарбузом і корисною сочевицею вдало різноманітить ваше меню і буде відмінно виглядати за обіднім столом. Ви будете з радістю спостерігати за задоволеними особами близьких. А просте і швидке приготування не віднімуть сил!
Незважаючи на те, що в страві немає м’яса, воно виходить дуже ситним, а все завдяки сочевиці. Адже вона містить величезну кількість білка, який легко засвоюється організмом. Гарбуз також додає свою порцію користі, про це йшлося ось в такому рецепті. Поєднавши інгредієнти разом, ми отримуємо відмінний сплав, який обов’язково повинен увійти у ваш раціон.
Інгредієнти
- овочевий Бульйон 1 л
- Масло оливкова 1 ст. л.
- Часник 3 зубчик
- Сочевиця 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гарбуз 1 кг
- Йогурт 125 мл
- Каррі 2 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Імбир 1 шт
- На 100 грам
- Калорії: 407 ккал
- Білки: 11.9 г
- Жири: 23.1 г
- Вуглеводи: 33.6 г
Кроки
60 хв.
-
Сочевицю потрібно промити під холодною водою.
-
Гарбуз очищаємо від насіння, видаляємо шкірку, а потім нарізаємо на великі кубики.
-
Цибулю дрібно шаткуємо.
-
Також дрібно нарізаємо зубчики часнику.
-
Корінь імбиру нарізаємо тонкими смужками.
-
В каструлю з розігрітим оливковою олією викладаємо часник і корінь імбиру. Обсмажуємо 1 хвилину.
-
Потім додаємо цибулю і порошок каррі. Перемішуємо і обсмажуємо до прозорості.
-
Далі кладемо в каструлю гарбуз і сочевицю. Тушкуємо 2 хвилини.
-
Тепер вливаємо овочевий бульйон, доводимо до кипіння і варимо 45 хвилин.
-
Після цього вміст каструлі відправляємо в блендер і подрібнюємо до однорідного стану.
-
Готову страву зверху прикрашаємо йогуртом або вершками, а також чорним перцем.
Порада: щоб зменшити час приготування супу, сочевицю замочіть в холодній воді на 2 години. Також не обов’язково подрібнювати вміст, якщо ви любите відчувати інгредієнти.
Приємного апетиту і гарного дня! Готуйте тільки найкраще!
Хочете більше цікавих рецептів! Підписуйтесь на нас!
Висловлюйте свою думку та ідеї для перших страв у коментарях!