Суп з свинячих ніжок

Не знаєте, що приготувати з копит? Є чудовий рецепт! Заходьте до нас та дізнайтеся, як смачно приготувати суп на бульйоні. Секретні технології варіння перших страв. Поради досвідчених кухарів і багато іншого!

Заощадити бюджет і урізноманітнити меню зможе рецепт супу з овочів і свинячих ніжок. Дуже смачно і корисно! Щоб його приготувати, достатньо лише мати потрібні продукти і слідувати інструкції рецепта.

Інгредієнти

  • Вода 1 л
  • Шиітаке свіжі 50-100 г
  • Фрикадельки 300-400 г
  • Свинячі ніжки 700 г
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Горошок зелений заморожений 50 г
  • Кукурудза міні 50-100 г
  • Капуста брокколі 50-100 г
  • Капуста кольрабі 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля зелена за смаком
  • Спеції за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Коріандр за смаком
  • Цукор-пісок ½ ст. л.
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 178 ккал
  • Білки: 6 г
  • Жири: 9.2 г
  • Вуглеводи: 18.1 г

Кроки

1 годину. 10 хв.

  • Свинячі ніжки перед варінням добре промити, почистити і розділити на невеликі кубики. Укласти в каструлю, залити холодною водою і поставити варитися на плиту. За утворення піни можна не стежити, так як перший бульйон ми все одно зіллємо в раковину. Після закипання варимо копитця 30 хвилин, далі виливаємо воду і промиваємо ніжки з каструлею.

  • В каструлі з товстим дном розігріти рослинне масло і обсмажити на ньому порізану цибулину до коричневого рум’янцю.

  • Потім додаємо 1 літр чистої води, можна окропу, і приступаємо до підготовки овочів.

  • Частини свинячих ніжок відправляємо в каструлю. Кольрабі і моркву нарізаємо кубиками або кружечками і закладаємо в суп до загальної маси. Варимо суп 30 хвилин.

  • Через 15 хвилин, відправляємо в каструлю міні-кукурудзу, горошок, гриби і фрикадельки. Фрикадельки можна приготувати з будь-якого фаршу з додаванням одного яйця, цибулі та спецій.

  • За 5 хвилин до готовності додаємо сіль, цукор і інші приправи за смаком.

  • Зелень коріандру і цибулі порубати ножем і посипати страву при подачі.

Порада: вживання страв із свинячих ратиць добре позначається на стані волосся та нігтів, а також цей набір вітамінів і мінералів зміцнює сполучні тканини.

Незрівнянний аромат і смак!

Спробуйте приготувати і напишіть свої враження!

Готуйте з любов’ю і все буде смачно!