Гороховий суп пюре з куркою

Готуємо простий і швидкий крем суп. Покроковий рецепт приготування з фото. Секрети домашньої кухні і тонкощі варіння супів. Тільки кращі рецепти! Зроблено з любовю!

Гороховий суп пюре з куркою перенесе вас на зовсім іншу планету, після того, як ви спробуєте всього лише одну ложку! Насичений аромат, густа консистенція, привабливий вигляд змусять вас по-новому дивитися на життя!

Тільки у нас ви знайдете найкращі рецепти різноманітних перших страв. Докладний опис та поради допоможуть вам у повсякденному житті. Радуйте своїх рідних і близьких чудовими супчиками, наприклад, такими, як цей! Приємного приготування!

Інгредієнти

  • Бульйон курячий 500 мл
  • Курка варена 200 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Масло оливкова 1 ст. л.
  • Борошно пшеничне 75 г
  • Часник 1 зубчик
  • Горошок зелений заморожений 150 г
  • Цибуля ріпчаста ½ шт
  • Моркву ½ шт
  • Молоко-700 мл
  • Чебрець сушений, за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Перець червоний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 175 ккал
  • Білки: 4.3 г
  • Жири: 11.7 г
  • Вуглеводи: 12.2 г

Кроки

20 хв.

  • Розігріваємо сковороду з оливковою олією і обсмажуємо на ній дрібно нарізані цибулю і часник до золотистого кольору.

  • Потім додаємо моркву і червоний перець, нарізані кубиками. Обсмажуємо 2 хвилини.

  • Далі відправляємо в сковороду вершкове олію, а коли воно розтопиться, то кладемо борошно. Ретельно перемішуємо і обсмажуємо 2 хвилини.

  • Тепер додаємо в каструлю спеції.

  • Вливаємо в каструлю курячий бульйон і молоко, доводимо до кипіння.

  • Потім викладаємо в каструлю дрібно нарізану варену курку і заморожений горох. Ви можете також використовувати відварений горох. Ретельно перемішуємо. Доводимо до кипіння.

  • Готову страву можна прикрасити сухариками, а також насінням кмину.

Порада: якщо ви використовуєте філе старої курки, але хочете отримати соковите і ніжне м’ясо, то додайте у воду, де вона буде варитися, оцет з розрахунку 1 чайна ложка на 2 літри води. Готовність визначається за проколювання: якщо витікає прозорий сік, то м’ясо готове!

Приємного апетиту і гарного настрою! Готуйте з любов’ю!

А який рецепт ви хотіли б втілити в життя?

Пишіть у коментарях про свої результати! Діліться успіхами!