Суп з смаженою куркою — смачне і поживне перше блюдо для всієї родини. Тут ви знайдете все, за що так любите нас — простота, вишуканість, неймовірне задоволення! Ваші близькі і друзі будуть у захваті від прекрасного вечері!
Ви любитель курячого супу? Тоді цей рецепт вам доведеться по душі, як і такий супчик. Адже тут є ароматні овочі, ніжне м’ясо та багато іншого! Не проходьте повз, адже ви маєте можливість поповнити своє меню черговим шедевром кулінарії!
Інгредієнти
- Бульйон курячий 1.5 л
- Курка 1 шт.
- Макарони 200 г
- Петрушка за смаком
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 400 г
- Селера 3 стебло
- Чебрець сушений 1 ч. л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Базилік сушений 1 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- На 100 грам
- Калорії: 72 ккал
- Білки: 3.1 г
- Жири: 1.6 г
- Вуглеводи: 11 г
Кроки
1 годину. 30 хв.
-
Курку кладемо в каструлю з холодною водою і додаємо до неї стебла селери. Доводимо до кипіння і варимо на середньому вогні 30-40 хвилин. Готове м’ясо викладаємо в окрему ємність і даємо охолонути. Бульйон проціджуємо.
-
Потім каструлю з бульйоном ставимо на вогонь і додаємо дрібно нарізану селеру і моркву.
-
Тепер додаємо цибулю, нарізану середніми кубиками і додатково вливаємо курячий бульйон. Далі кладемо базилік, чебрець, лавровий лист, сіль і перець. Ретельно перемішуємо, доводимо до кипіння.
-
Курку нарізаємо на середні кубики і додаємо в каструлю. Ви можете додатково їх обсмажити на рослинному маслі або запекти в духовці на початковому етапі. Варимо 20-30 хвилин до тих пір, поки овочі не стануть м’якими.
-
Після цього додаємо макарони в каструлю і варимо ще 10-15 хвилин.
-
Готову страву прикрашаємо нарізаний петрушкою.
Порада: ми рекомендуємо використовувати цілу тушку птиці, однак, ви можете взяти будь-яку її частину, наприклад, стегна або гомілки. Також в даному рецепті ми використовували дитячу морква, яка відрізняється більш солодким смаком.
Приємного апетиту і гарного настрою вам! Готуйте тільки найкраще!
Ви можете знайти цікаві рецепти в наших соцмережах! Підписуйтесь!
Висловлюйте свою думку та ідеї для перших страв у коментарях!