Рибний суп з грибами

Рибний суп з грибами – детальна інструкція з фото. Готуємо рибний суп з грибами будинку. Оригінальні рецепти від кращих майстрів кулінарії.

Рибний суп з грибами — незвичайний рецепт юшки з італійськими нотками. Рибу і гриби в одному блюді використовують рідко, а даремно! Таке поєднання продуктів дозволяє домагатися вкрай приємних смакових відчуттів. Готові спробувати?

Гриби дуже часто використовуються не тільки в других стравах, але і в супах. У нас ви можете знайти велику кількість таких рецептів, наприклад, мій коханий!

Інгредієнти

  • Вода 1 л
  • Печериці свіжі 300 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Зелень за смаком
  • Картоплю ½ кг
  • Морква 1 шт.
  • Короп свіжий 1 кг
  • Сир плавлений 1 шт.
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • На 100 грам
  • Калорії: 293 ккал
  • Білки: 10.3 г
  • Жири: 19.8 г
  • Вуглеводи: 17.4 г

Кроки

60 хв.

  • Спочатку необхідно приготувати хороший навар. Для цього розбираємо рибу — голова, хвіст і плавники підуть в юшку. Інше додамо в кінці. Тушку відкладаємо, решта кладемо в воду.

  • Поки риба буде закипати, картопля наріжемо кубиками. Коли вода закипить, додамо до риби картопля, варимо 20 хвилин.

  • Моркву натираємо на крупній тертці і обсмажуємо на вершковому маслі.

  • Гриби нарізаємо слайсами.

  • Нарізані гриби додаємо до моркви і смажимо до тих пір, поки гриби не перестануть пускати сік.

  • Поки вариться основа для супу, і смажать гриби з морквою, плавлений сир натремо на крупній тертці, а рибу наріжемо невеликими шматочками.

  • Після того, як картопля звариться, дістаємо з каструлі голову, хвіст і плавники, а сам картоплю необхідно розтовкти до стану пюре. Потім у каструлю з основою додаємо обсмажені гриби і моркву, плавлений сир і рибу. Гарненько перемішуємо і солимо.

  • Поки суп вариться, дрібно нарізаємо зелень.

  • Додаємо зелень на суп, перчимо. Ось і все, страва готова. Насолоджуйтеся.

Порада: якщо риба погано чиститься, то натріть її оцтом і залиште на не тривалий час. Якщо при чищенні пальці то і справа зісковзують, їх треба опустити в сіль, бажано велику, тоді процес буде йти помітно краще!

Приємного апетиту і гарного настрою! Не бійтеся експериментувати!

А яке незвичайне поєднання продуктів використовували ви?